Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

LLP Dynamics Romania participant la Microsoft Cloud Journey

09 Martie 2011



LLP Dynamics Romania, partener Microsoft – Gold ERP Competency și membru al Microsoft Dynamics President’s Club – a fost alături de Microsoft Romania în organizarea evenimentului Cloud Journey – Tehnologie de vârf pentru afaceri profitabile desfășurat pe 3 martie 2011 la Crowne Plaza Romania.
Clienții prezenți la eveniment și-au manifestat interesul față de oferta LLP prezentată la standul din cadrul evenimentului, datorită numărului mare de proiecte Dynamics NAV și AX atât în companii mici, cât și medii și mari, din diferite domenii precum retail, producție, distribuție, servicii.
Foarte multi clienți au fost interesați de unul dintre cele mai complexe proiecte ale LLP Dynamics Romania în 2010, prezentat în studiul de caz video ce a rulat pe parcursul evenimentului la standul LLP Dynamics. Proiectul a fost realizat la Primagaz Romania, parte din grupul olandez SHV, cel mai mare distribuitor GPL din lume și a constat din integrarea și dezvoltarea Microsoft Dynamics NAV cu o aplicație web de management al clienților și un sistem de vânzare pe camione pentru mai mult de 80 de utilizatori, în 17 puncte de lucru din Romania.
LLP a prezentat alături de Microsoft Romania cea mai noua versiune Dynamics NAV 2009 R2, a cărui cea mai importantănouă funcționalitate este organizarea pe roluri, prin care utilizatorii din diferite departamente pot vizualiza într-o formă familiară și ușor de accesat doar functionalitățile sau rapoartele care sunt de interes pentru activitatea lor.
Microsoft Romania a lansat în cadrul acestui eveniment cele mai noi versiuni Microsoft Dynamics: NAV 2009 R2, AX2009 si AX pentru Retail, CRM 2011 & CRM Online bazate pe cele mai noi tehnologii, fiind capabile să susținădezvoltarea companiilor din România.
Complementar, LLP Dynamics Romania a primit din partea unei publicații autohnone de business premiul pentru cel mai semnificativ proiect eBusiness în 2010, ce a constat din integrarea și dezvoltarea Microsoft Dynamics NAV cu o aplicatie web de management al clienților si un sistem de vânzare pe camione pentru mai mult de 80 de utilizatori, în 17 puncte de lucru din România. Proiectul a fost realizat pentru Primagaz Romania, parte din grupul olandez SHV, cel mai mare distribuitor GPL din lume.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite