Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Ernst&Young, S&T si mediul academic, parteneri pentru promovarea spiritului antreprenorial

11 Martie 2011



„Consolidarea activitatii unei companii se bazeaza pe componenta IT, cea care ii confera flexibilitate si scalabilitate. Alegerea solutiilor si serviciilor optime poate pune in valoare sau poate inhiba aceste doua caracteristici. Prin experienta acumulata in implementari de succes, consultantii S&T Romania sprijina viitorii intreprinzatori si managerii organizatiilor de tip IMM sa analizeze corect situatia existenta si sa aleaga instrumentele IT cele mai potrivite din perspectiva obiectivelor de afaceri stabilite“, a declarat Bogdan Cocora, Director General, S&T Romania, cu ocazia lansarii oficiale a proiectului strategic „Formare si asistenta in domeniul managerial-antreprenorial pentru mici si viitorii intreprinzatori, manageri si angajati din cadrul IMM-urilor din regiunile Nord-Est, Nord-Vest, Centru si Sud-Est“.
Proiectul, care se va derula pe o perioada de 3 ani, este realizat in parteneriat de Ernst&Young SRL, S&T Romania, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iasi, Universitatea Tehnica din Cluj Napoca, Universitatea „1 Decembrie 1918“ din Alba Iulia si Universitatea „Dunarea de Jos“ din Galati. Obiectivul general al proiectului (cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013) il constituie promovarea culturii antreprenoriale si dezvoltarea cunostintelor, aptitudinilor, deprinderilor antreprenorial-manageriale in randul a 2.880 de persoane, mici intreprinzatori si viitori intreprinzatori sau persoane ce doresc sa initieze activitati independente, manageri si angajati din cadrul IMM-urilor din cele patru regiuni, pentru initierea de noi afaceri si (re)organizarea afacerilor existente in scopul cresterii competitivitatii acestora.
In proiect va fi dezvoltat si implementat un program integrat de consultanta, formare si asistenta adresat intreprinderilor pregatite, capabile si adaptabile in scopul cresterii eficientei prin dezvoltarea capacitatii de adaptare si (re)organizare interna a acestora in functie de cerintele contextului socio-economic actual. La conferinta de lansare a fost prezentat si portalul web ce va fi principalul mijloc de promovare a proiectului, diseminare a rezultatelor, interactiune si cooperare cu si intre participanti si publicul larg.
„Ne dorim ca in cei trei ani de derulare a acestui proiect, impreuna cu partenerii nostri, sa aducem prin expertiza noastra o contributie importanta la cresterea competentelor manageriale ale viitorilor antreprenori si la transformarea ideilor in afaceri de succes“, a precizat Camelia Horlaci, Director General Ernst&Young.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite