Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Lexmark propune Genesis, multifunctionalul vertical cu scanare in 3 secunde

16 Martie 2011



Lexmark Romania a prezentat astazi noua linie de dispozitive color pentru grupuri de lucru, care include 13 modele de multifunctionale laser color, prevazute cu ecran tactil si tehnologia e-Task. Grupurile de lucru medii si mari pot utiliza aceste echipamente pentru a raspunde cerintelor unui mediu cu multe imprimari color, care necesita capabilitati avansate de retea, securitate si management al echipamentelor.


“Este vorba despre o extindere semnificativa a liniei premiate de imprimante si multifunctionale color de la Lexmark, fiecare dispozitiv fiind dotat cu un ecran tactil color intuitive ce le permite utilizatorilor accesarea si administrarea propriilor documente mai rapid si cu o mai mare flexibilitate. Cu aceasta ocazie, Lexmark anunta si Markvision Enterprise, noul software de management al echipamentelor- bazat pe browser, ce ofera administratorilor o mai buna vizibilitate in gestionarea flotelor de dispozitive de imprimare” a declarat Daniel Stefan, Branch Manager.


Ecranele tactile au dimensiuni intre 4’ pentru imprimante si 10’ pentru multifunctionale, sunt usor de utilizat si particularizabile, oferind acces rapid la functiile, scurtaturile si fluxurile de lucru cel mai des utilizate. Noile modele pot fi utilate si cu echipamente de finisare a documentelor, respectiv capsare sau perforare.
Din noua gama fac parte modelele X792 (multifunctional cu optiune Print Preview direct la dispozitiv), C792 (imprimanta laser color A4, cu interfata flash- similar smartphone), X925 si C925 (imprimare A3, imprimanta C925 putand printa si format banner pe diferite medii de printare).


Genesis, un nou trend ?


In centrul evenimentului s-a aflat noul multifunctional inkjet, Genesis, un echipament care surprinde prin constructia verticala, avand cea mai mica amprenta pe birou. Cu o finisare atenta, ecran tactil de 4’ si conectare web, noul model este destinat utilizatorilor care doresc eleganta si eficienta, cu precadere din segmentul SOHO.

Tehnologia Flash Scan, o inovatie Lexmark, scaneaza documentul in numai 3 secunde. Tehnologia presupune o camera foto de 10 MP care afiseaza imaginea pe ecran imediat. Ecranul serveste si ca punct de acces catre tehnologia* conectata la Web, catre solutiile SmartSolutions de la Lexmark.
Genesis beneficiaza si de tehnologia Vizix, care utilizeaza cartuse separate de cerneala, Wireless-N pentru o acoperire extinsa si garantie de 3 ani**. Se pot conecta cu ajutorul aplicatiilor dedicate si device-uri mobile, printarea putandu-se efectua direct de pe acestea.

“De la designul lucios, vertical si pana la gama extinsa de SmartSolutions, Lexmark Genesis este cu adevarat un produs innovator, unic pe piata actuala de multifunctionale inkjet. Dupa instalarea rapida si usoara, profesionistii se vor putea bucura de previzualizare instantanee, de copii rapide si de o viteza fara precedent in scanarea documentelor”, precizeaza Ciprian Lupan, Channel Manager la Lexmark Romania.


*Sunt necesare acces la Internet, un computer si un router. Nu are capacitatea de browser pe Internet.
**Garantie limitata de 1 an plus extensie de 2 ani in urma inregistrarii online in primele 90 de zile de la achizitionare.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite