Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Noi numiri īn Comitetul Executiv al Orange Romania

16 Martie 2011



Orange Romania a anuntat noi numiri în Comitetul Executiv.
Mădălina Suceveanu preia funcţia de Chief Technology Officer, iar Ioana Marcu se alătură echipei Orange în calitate de Director Resurse Umane.
Mădălina Suceveanu este noul Director Tehnic după încheierea mandatului lui Thierry Souche în România şi revenirea acestuia în Franţa. Astfel, Mădălina este singura femeie din cadrul grupului France Telecom – Orange cu funcţie de top management în departamentul de Tehnologie, o poziţie-cheie pentru un operator telecom.
Mandatul Directorului Tehnic al liderului de piaţă este să continue dezvoltarea precum şi îmbunătăţirea calităţii serviciilor de voce şi date.
Mădălina Suceveanu s-a alăturat companiei în 1997 ca Expert Planificare Reţea. Cariera sa a avut o ascensiune profesională constantă ce a confirmat competenţele sale deosebite, de la Technology Group Manager în 2000, la Network Director în 2008, iar acum Director Tehnic. Evoluţia sa profesională a fost susţinută de contribuţii semnificative la dezvoltarea companiei.
Mădălina Suceveanu a fost responsabilă de proiecte importante, precum introducerea noilor tehnologii în reţeaua Orange sau introducerea şi dezvoltarea primelor servicii de date fixe în Orange, dar şi formarea de tineri ingineri. Echipele sale au devenit în timp o adevărată pepinieră de specialişti şi manageri, atât pentru echipa tehnică din România, cât şi pentru echipele din alte filiale ale grupului. De asemenea, reţeaua WiMax şi prima reţea EDGE în România şi în Europa sunt proiecte de referinţă pentru Mădălina. Împreună cu echipa sa, a contribuit la menţinerea reţelei Orange în poziţia de cea mai extinsă reţea de voce din România. Totodată, colaborează intens cu France Telecom - Orange în dezvoltarea unor centre locale de expertiză şi soluţii tehnice pentru întregul grup.


Ioana Marcu s-a alăturat echipei Orange România la finalul anului 2010, în calitate de Director de Resurse Umane. Ioana are peste 10 ani de experienţă în management şi consultanţă, fiind expusă atât mediului local, cât şi celui internaţional. Colaborarea cu Orange România a început în 1997, când a făcut parte din departamentul de Customer Care. Din 1999 a trecut în echipa Corporate, unde a început ca şi Corporate & Major Accounts Manager şi a devenit Regional Corporate Sales Manager.
În noua sa poziţie, Ioana Marcu este responsabilă de repoziţionarea resurselor umane ca entitate de business, prin dezvoltarea programelor de motivare şi implicare a angajaţilor, de susţinere a capacităţii organizaţionale şi a sistemelor de formare profesională.


În prezent, în structura Comitetului Executiv femeile reprezintă 31%, iar în ceea ce priveşte middle managementul, această proporţie urcă până la 57%.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite