Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Servicii >> Stiri si comunicate

NewTech deschide o sucursala in Timisoara

24 Martie 2011



Subsidiara NTECH Timisoara, parte a companiei New Tech Consulting, este operationala incepand cu luna martie 2011, si este prima initiativa din planurile de extindere ale companiei. Pana la sfarsitul anului, compania isi propune sa mai deschida alte doua subsidiare in Romania, urmand ca in urmatorii doi ani sa acopere toate cele opt regiuni de dezvoltare romanesti. Decizia de a infiinta prima subsidiara in Timisoara a fost luata datorita potentialului local si regional al companiilor si al cererilor pentru astfel de sevicii IT de business, Timisoara fiind astfel una dintre cele mai profitabile locatii pentru dezvoltarea acestui business.


Activitatile companiei la nivel regional vor fi coordonate de Cristian Raiescu, Territory Manager, West Region, care declara: “Zona de vest a tarii are o importanta deosebita pentru New Tech Consulting, in planul de extindere la nivel national si regional. Este o zona in care foarte multe firme au ajuns la o maturitate tehnologica, maturitate care presupune o necesitate de optimizare a proceselor si securitatii IT. Dorim sa oferim companiilor un parteneriat de durata, care sa le ajute sa optimizeze procesele de business. Impreuna cu aceasta optimizare, oferim firmelor si solutii de training, dorind ca pana la finele anului sa avem si un centru de pregatire in Timisoara. Propunerea pentru clientii nostri, este de a-i ajuta sa aibe cat mai mult timp, nu prin vanzarea de produse, ci prin solutii care vor ajuta la cresterea business-ului. Echipa din Timisoara va fi responsabila pentru respectarea acestui principiu, oferind un plus de valoarea solutiilor de IT.”


Ionut Boldizsar, CEO New Tech Consulting, adauga: “In 2005, cand am pornit la drum, New Tech Consulting s-a construit pe doua dimensiuni principale: in primul rand, competentele si experientele extraordinare ale echipei noastre tehnice (am avut onoarea de a participa in majoritatea proiectelor majore de IT Security desfasurate in Romania) si in al doilea rand, dorinta de a aduce companiilor din segmentul SMB profesionalismul si calitatea serviciilor, asa cum suntem noi obisnuiti sa o facem. Si pentru Timisoara, aceasta viziune a noastra ramane neschimbata. E cumva misiunea noastra sa ne ajutam clientii – pe care ii percepem ca pe niste parteneri strategici mai mult decat ca pe simpli clienti – sa-si optimizeze, eficientizeze si securizeze procesele cheie de afaceri. Diferentiatorul fundamental pe care-l avem este tocmai aceasta abordare”.


Reprezentantii companiei considera ca piata de servicii IT Ousourcing va creste in urmatorii ani, iar cererea pentru astfel de servicii va proveni de la intreprinderile mici si mijlocii, care au inceput sa inteleaga beneficiile departamentului IT din organizatie.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite