Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

AdNet TV, televiziune digitala la 1 euro pe luna

24 Martie 2011AdNet Telecom a lansat AdNet TV - IPTV cu acoperire nationala, un serviciu de televiziune digitala, transmis direct catre TV prin intermediul unui Set-Top-Box conectat la internet. Aceasta solutie extinde conceptul de TV, care ajunge sa includa nivele inalte de interactiune, personalizare si control din partea utilizatorilor, AdNet TV fiind televiziunea interactiva ce aduce publicului orice continut multimedia dorit. AdNet TV este un serviciu pentru cei care vor sa detina controlul, care sunt interesati sa tina pasul cu noile tehnologii, cauta diversitate si un continut de calitate.


Serviciul AdNet TV ofera un semnal 100% digital, cu cea mai buna calitate a imaginii si a sunetului datorita transmiterii semnalului TV pe o retea de fibra optica si folosirii celei mai performante variante de conectare - FTTH - Fiber To The Home. Practic, semnalul pe care il primiti este optic pana la intrarea in locuinta, avand parametrii nemodificati fata de semnalul original receptionat in head-end. Rezultatul este unul de care veti fi foarte multumiti: imagine clara, profunzime a culorilor si sunet perfect.


Beneficiile pe care AdNet TV le aduce utilizatorilor sai: numar mult mai mare de canale fata de serviciile clasice de cablu, grila mai variata, interactivitate, interfata simpla, calitate exceptionala a imaginii si a sunetului datorita transmisiei fara nici o distorsiune a semnalului direct de la receptorul de satelit catre clienti, distributie Unicast.


Distributia acestui serviciu se va realiza exclusiv prin reteaua partenerilor si clientilor Adnet Telecom. Pretul serviciului este la un nivel mai mult decat accesibil, mai mic decat cel al altor furnizori de IPTV, fara sa se faca insa rabat la calitate. Tariful serviciului IPTV de la AdNet TV va fi de numai 1 euro/luna!
AdNet TV promite sa revolutioneze piata TV, oferind solutia ce reprezinta, de fapt, viitorul entertainmentului digital: Canale TV, Youtube, USB Reader, Video on Demand si… nu se opreste aici! AdNet TV va oferi noi servicii si surprize clientilor sai, fiind intr-o evolutie continua,ca si AdNet Telecom dealtfel.Set-top-box-ul si interfata AdNet TV vor fi in totalitate personalizate. Personalizarea este cheia IPTV si dorim sa oferim clientilor nostri un echipament performant si usor de folosit”, declara Calin Velea, Research and Development Manager, Adnet Telecom.


Investitia in acest proiect este foarte mare si implica multe resurse financiare si tehnologice dar, asa cum indica Liviu Tanase, Associate Manager AdNet Telecom, “AdNet TV este un proiect in care avem mare incredere si consideram ca trebuie sa sustinem ritmul alert al activitatilor de inovatie si continua evolutie de care am dat dovada pana in prezent. IPTV-ul este unul dintre macrotrendurile pietei de telecom iar AdNet este intotdeauna un jucator activ, nu doar un simplu spectator.”


Pentru mai multe detalii vizitati: www.adnettv.ro.


Despre Adnet Telecom


AdNet Telecom este un operator de telecomunicaţii ce oferă inovaţie și încredere pe piaţa de telecomunicaţii din România. Serviciile oferite constau în: acces la internet de calitate superioară si pe scară largă, servicii de voce și multimedia, videoconferinţe. În plus, AdNet Telecom operează propriul datacenter si dezvoltă un program de relaţii cu clienţii îmbunătăţit continuu, menit să satisfacă nevoile de comunicaţii ale clienţilor sai.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite