Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Israel Hi-Tech la editia a VI-a

10 Iunie 2005



Editia a VI-a a evenimentului Israel Hi-tech in Romania s-a desfasurat in paralel cu Forumul de Cooperare Romania-Israel si s-a bucurat de prezenta vicepremierului israelian Ehud Olmert, in fruntea unei puternice delegatii de 20 de companii din diferite sectoare. Din partea romana au participat viceprimministrul Gh. Seculici si Ministrul Comunicatiilor Zsolt Nagy. Sectorul telecomunicatiilor a fost predominant prin cele 13 companii prezente la expozitia Hi-Tech, care au avut intalniri cu peste 50 de companii din Romania.


Companiile israeliene participante la evenimentul Hi-tech au fost Alvarion, Cellphone, Celltrick, Cellvine, ECI, Elta, Motorola, RAD, Radware, Scopu, Spacecom, TTI, Verint.


Dintre acestea se disting cateva companii. Alvarion, furnizor de solutii de infrastructuri de retele wireless pentru operatori de toate calibrele, ISP, sau retele private a prezentat solutii in majoritatea benzilor de frecventa pentru toate tipurile de piete si profile de utilizator: SOHO, SME sau MTU/MDU (locatii multiple). Prin solutii la cheie, Cellphone permite jucatorilor din telecom sa dezvolte retele de voce, video sau date, sa introduca servicii de valoare adaugata, sa monitorizeze, securizeze, si managerieze resursele retelei, etc. Celltick a prezentat un produs (Livescreen) pentru retele mobile de broadcast. Cellvine dezvolta solutii de acoperire si larga capacitate pentru industria telecomunicatiilor wireless. ECI Telecom furnizeaza solutii pentru retele de acces broadband, retele optice, solutii de management de banda larga, telefonie NGN. RAD Data Communications furnizeaza o gama larga de produse si solutii de acces flexibile pentru ultima mila. Radware este lider in solutiile de Intelligent Application Switching. Scopus dezvolta platforme digitale de broadcast. Spacecom este un operator prin satelit.


Oaspetele israelian a apreciat ca „ascensiunea viitoare a Romaniei la UE creeaza o larga paleta de oportunitati de afaceri si mijloace de cooperare intre companiile romanesti si israeliene. Companiile din Israel, recunoscute in toata lumea pentru produsele lor tehnice inovative si abilitatea de a furniza solutii tailor-made pentru clientii lor, sunt angajate pe termen lung in Romania si cauta sa stabileasca parteneriate strategice cu companii corespondente locale“.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite