Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Nokia Care, succesul promisiunii īndeplinite faţă de utilizatorul Nokia

26 Martie 2011




Ne apropiem cu paşi repezi de împlinirea unui an de când utilizatorul Nokia beneficiază de pachetul de servicii complete în cadrul Nokia Care, centru situat pe Str. Grigore Alexandrescu nr. 59, sector 1, Bucureşti.


Peste 6.000 de utilizatori de pe piaţa din România şi nu numai, au optat pentru serviciile variate şi produsele Nokia originale oferite.


Din prisma serviciilor de service oferite în garanţie şi post garanţie şi suportul pentru aplicaţiile Nokia, am constatat că utilizatorul Nokia este într-o continuă dezvoltare şi este interesat de folosirea şi experimentarea noilor inovaţii din domeniul telecom.


Topul serviciilor cele mai solicitate

Mare parte a clienţilor noştri sunt în prezent ghidaţi în activitatea zilnică şi în vacanţe prin folosirea Ovi Maps, în urma vizitei din centrul nostru şi a suportului primit cu privire la modul de utilizare.


Pentru serviciile şi aplicaţiile Nokia, cele mai multe solicitări sunt legate de:


- Magazinul Ovi - cum îşi creează cont, cum realizează tranzacţia de achiziţie a diverselor aplicaţii
- Hărţi Ovi - instalare hărţi, mod de utilizare, cum îşi pot face update sau adăuga alte hărţi.
- E-mail, messenger - setarea conturilor (mail for exchange, yahoo, Gmail, etc.), funcţionalitate, administrare din perspectiva clientului.


Campanie de cosmetizare prelungită

Din punct de vedere service, solicitările sunt, de asemenea, diverse, pe cele două mari arii: hardware şi software.


Necesitatea de a utiliza un telefon Nokia, în cele mai optime condiţii, a fost susţinută de campania promoţională de cosmetizare, desfăşurată în perioada 15 decembrie 2010 - 15 martie 2011. S-a constatat că utilizatorul român se ataşează de telefonul pe care îl deţine şi, dacă are oportunitatea, investeşte pentru a-şi asigura cele mai bune condiţii de folosire.


Vestea bună este că promoţia s-a prelungit până pe 15 iunie 2011. Reamintim că, prin această promoţie, utilizatorii Nokia, pot să îşi cosmetizeze telefoanele la preţuri avantajoase. Pentru a beneficia de această promoţie, clientul trebuie să se prezinte la centrul Nokia Care. I se preia telefonul, iar reparaţiile se efectuează pe loc. Durata medie a unei astfel de reparaţii este de aproximativ 15-20 minute sau chiar mai repede, în funcţie de complexitatea acestuia.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite