Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

AIPPIMM şi-a propus să formeze o nouă clasă antreprenorială

26 Martie 2011




Un alt obiectiv este acela de a determina şi sprijini societăţile comerciale să fie inovative. Termenul de inovare trebuie privit in sensul larg, nu numai prin utilizarea de tehnologii inovative, ci extins la nivel de management, marketing. De asemenea, punem accent şi pe creativitatea antreprenorilor, pe punerea în practică a ideilor inovative. În acest sens, Programul START a fost gândit astfel încât să creeze condiţii necesare înfiinţării de business-uri inovative, prin sprijinirea ideilor inovatoare ale tinerilor antreprenori, facilitându-se astfel prin program accesul la finanţare şi creditare.


În ce stadiu evolutiv credeţi că se află IMM-urile româneşti în acest moment?

Pot compara IMM-urile cu un copil care trece puntea spre adolescenţă. În România trecem de copilărie şi ne apropiem de adolescenţa business-ului.


În cadrul acestui proces Agenţia îşi propune să fie o locomotivă, în special pentru tinerii antreprenori, pe care să-i tragă înainte, să-i oblige să avanseze. Important e să tragem cât mai multe vagoane care să conţină cât mai multe bogăţii.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
cornea aurel marian
Inpreuna cu sotia am infiintat sc casa cornea srl-d si ma intereseaza si pe mine cursurile de formare antreprenoriala deoarece am mai participat la cursuri de vanzari si stiu cat de utile sunt. Poate participa oricine la aceste cursuri,si pana cand se fac inscrierile si unde?
02 Aprilie 2011, 03:03:11