Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Zitec alocă 40.000 de euro pentru internship-uri

29 Martie 2011



Zitec, unul dintre principalii producători locali de aplicaţii on-line, a bugetat pentru acest an investiţii de aproximativ 40.000 de euro pentru derularea a trei internship-uri. „Internship-urile pe care am decis să le organizăm pe parcursul anului 2011 reprezintă o primă experienţă pentru Zitec în această direcţie şi considerăm că acestea pot constitui o oportunitate de a descoperi şi atrage talente în domeniul nostru de expertiză, în vederea creşterii şi consolidării echipei”, a declarat Florentina Greger, Human Resources Manager Zitec.


Compania a lansat deja primul program de internship axat pe programarea PHP Drupal în urma căruia a selectat cinci tineri. Acesta se va desfăşura pe o perioadă de 3 luni, timp în care tinerii vor avea ocazia să dobândească cunoştinţe în domeniu. Conform declaraţiilor reprezentantei Zitec, cel puţin trei dintre aceştia se vor putea alătura echipei de dezvoltare web – Drupal la finalul programului, pe posturi de Junior.
„Tinerii cărora ne-am adresat sunt studenţi în ani terminali sau absolvenţi, din cadrul facultăţilor cu profil tehnic, precum Automatică şi Calculatoare, Electronică, Matematică-Informatică sau Cibernetică”, a subliniat Florentina Greger.
Aceasta a adăugat că internship-urile organizate sunt plătite, însă este de dorit ca remuneraţia să nu reprezinte factorul motivator principal pentru implicarea în programe, având în vedere că li se oferă posibilitatea unui program flexibil şi şansa de a se alătura echipei.


Zitec mai are în plan pentru acest an derularea altor două programe de internship. Unul dintre acestea va debuta în luna aprilie şi va fi axat pe SEO&Online Marketing, desfăşurându-se tot pe o perioadă de 3 luni. În cadrul acestuia vor fi selectaţi trei studenţi din facultăţile cu profil tehnic sau de marketing şi comunicare, urmând ca cel puţin unul dintre aceştia să rămână angajat în cadrul companiei. De asemenea, în cea de-a doua parte a anului în curs, Zitec vizează organizarea unui internship pe programare PHP.


Pe lângă programele de internship derulate, Zitec continuă dezvoltarea echipei şi prin angajări pe perioadă nedeterminată. Astfel, dacă la sfârşitul anului trecut compania avea 34 de angajaţi, până la finele anului echipa ar putea număra 50 de persoane. Compania va continua astfel pe parcursul întregului an 2011 recrutarea pentru posturi precum Programator PHP, Software Test Engineer, Mobile Applications Developer (Android si iPhone), Technical Account Manager.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Sava Dan Mihai
Buna ziua, In prezent sunt masterand in anul I la Fac. de matematici aplicate in TU Delft - Olanda, am terminat mate-info la Fac. de Stiinte aplicate din cadrul U.P.Bucuresti si asi dori sa ma inscriu la programul dvs internschip pe perioada de vacanta (iulie august 2011).Astept un raspuns. Va multumesc,
01 Mai 2011, 12:43:54
Sava Dan Mihai
Buna ziua, In prezent sunt masterand in anul I la Fac. de matematici aplicate in TU Delft - Olanda, am terminat mate-info la Fac. de Stiinte aplicate din cadrul U.P.Bucuresti si asi dori sa ma inscriu la programul dvs internschip pe perioada de vacanta (iulie august 2011).Astept un raspuns. Va multumesc,
01 Mai 2011, 12:45:18