Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

AGER nu mai vinde direct solutii Kaspersky

29 Martie 2011



Ager, partener oficial Kaspersky Lab, anunţă schimbarea focusului de business, prin trecerea de la vânzarea directă a soluţiilor de securitate Kaspersky Lab pentru companii la vânzarea indirectă, prin intermediul unei reţele proprii de reselleri. Odată cu această schimbare, distribuţia se va realiza prin firma Ager Business Management.
„Am ales să facem această mutare strategică pentru a consolida business-ul şi a acorda mai mult suport reseller-ilor noştri în distribuţia de soluţii de securitate Kaspersky Lab pentru mediul corporate. Cu ajutorul noului portal Security Partner Network (www.security-network.ro), dar şi a activităţilor de suport şi susţinere pe care le vom desfăşura, urmărim să creştem competenţele tehnice şi de vânzare ale partenerilor noştri, pentru a urmări orientarea Kaspersky Lab către distribuţia serviciilor de securitate pentru companii”, spune Liliana Butnaru, Brand & Account Manager AGER.


Ager a început să distribuie produse Kaspersky Lab în anul 2000, atât direct, cât şi prin intermediul unei reţele de reselleri. Începând cu anul 2009, compania a fost acreditată Value Added Distributor şi Enterprise Partner, având competenţe în oferirea de servicii de securitate IT companiilor mari şi, în special, instituţiilor publice.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite