Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

32 de parteneri HP au fost instruiti pe tehnologie 3PAR

30 Martie 2011



Unul dintre focusurile companiei HP si in Romania il reprezinta solutiile de stocare, au declarat oficialii HP Romania, care s-au intalnit intr-un cadru restrans cu presa IT&C. Conform unui studiu IDC, in Romania, in trimestrul al treilea al anului trecut, din 197 de sisteme de stocare implementate, HP a livrat 48; in trimestrul IV 2010, din 223 de sisteme de stocare implementate, HP a implementat 61, a spus Mihai Guran ESSN Manager HP România.


HP ofera solutii flexibile de cloud computing, odata cu integrarea portofoliului de stocare 3PAR. In Romania, 32 de parteneri sunt instruiti pe tehnologia 3PAR.
Gregor Vehzely, ESS StorageWorks Division Manager EEM a spus ca produsele 3PAR sunt foarte scalabile si pot fi cumparate si de companii mijlocii si de companii foarte mari. De asemenea, solutia de la 3PAR, in combinatie cu echipamentul HP X9300 Network Storage Gateway simplifica administrarea datelor si reduce cu 50% cheltuielile legate de capacitatea de stocare prin eliminarea supra-provizionarii retelei.
Conform unor studii, pana in 2014 vor fipeste 100 de milioane de utilizatori de cloud in sectorul enterprise.


In cadrul intalnirii, oficialii HP au prezentat si noua solutie mobila de acces de mare viteza, HP Mobile Access Solutions. Solutia le permite clientilor sa isi optimizeze comunicatiile mobile prin puncte de acces wireless, care pot sa sustina cu pana la 50% mai multe dispozitive decat alte tehnologii existente in acest moment. Noua tehnologie poate sa sustina pana la 15 sesiuni de conferinte video HD desfasurate simultan in retea.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite