Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Cisco Expo 2011 – sub semnul colaborarii si virtualizarii

30 Martie 2011



Cisco Romania a gazduit azi Cisco Expo, eveniment care reuneste comunitatea profesionistilor in IT si comunicatii din Romania. Centrandu-se pe conceptul „Colaborare si virtualizare fara frontiere”, Cisco Expo a prezentat tehnologii care imbunatatesc colaborarea atat in interiorul organizatiilor, cat si intre acestea, sporind productivitatea si imbunatatind procesele de lucru


Solutii de securitate sensibile la context
Pentru a permite companiilor sa isi desfasoare activitatea fara frontiere, Cisco introduce o noua arhitectura de securitate distribuita, care gestioneaza elemente cum ar fi firewall-uri, proxy-uri Web si senzori de prevenire a intruziunilor, prin politici lingvistice sensibile la context, pentru a se adapta nevoilor afacerilor. Aceste elemente de scanare sunt independente de infrastructura fizica si pot fi utilizate ca aparate, module si servicii de cloud.


Cisco Jabber redefineste conceptul de Comunicatii Unificate
Cisco a anuntat in cadrul Cisco Expo 2011 lansarea Cisco Jabber, o aplicatie de comunicatii unificate ce reuneste prezenta, mesageria instant, comunicarea de voce si video, mesageria vocala, partajarea desktop-ului si conferintele virtuale pe sisteme PC, Mac, tablete si smartphone-uri. Jabber este o solutie simpla de colaborare pentru angajatii companiilor care doresc sa gaseasca usor oamenii potriviti, pentru a vedea daca si pe ce dispozitiv sunt acestia disponibili. Solutia va fi disponibila utilizatorilor de Mac din vara acestui an.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite