Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> HR >> Stiri si comunicate

Flavius Porumb, noul director tehnic al Adnet Telecom

31 Martie 2011



Flavius Porumb (34 ani) preia functia de Chief Technology Officer (Director Tehnic) la compania Adnet Telecom. Flavius a primit mandatul de dezvoltare a operatiunilor, intr-o etapa de crestere importanta a companiei, odata cu lansarea serviciilor IPTV pentru parteneri si a orientarii spre segmentul B2B a serviciilor Adnet Telecom.


Flavius Porumb a condus in ultimii 5 ani departamentul NOC (Centrul de Operare al Retelei) la unul din cei mai importanti operatori alternativi din Romania, GTS Telecom. Evolutia lui profesionala a fost sustinuta de contributii semnificative la dezvoltarea operatiunilor filialei locale a GTS Central Europe. Flavius a fost responsabil de proiecte importante precum introducerea de noi servicii si tehnologii in retea. Realizarea de care insa este cel mai mandru este formarea unei echipe fantastice de tineri ingineri, dezvoltarea carierei acestora fiind una din prioritatile lui ca manager. Echipa condusa de Flavius a devenit cea mai importanta pepiniera de specialisti pentru echipa tehnica din Romania, primind si o recunoastere din partea headquarterului GTS Central Europe, "Driving the number one operator", premiu ce recunoaste meritele echipei ce a contribuit cel mai mult la dezvoltarea companiei in regiunea Central si Est Europeana.

Flavius este absolvent al Facultatii de Electronica si Telecomunicatii, din cadrul Institului Politehnic Bucuresti si a mai ocupat pozitia de Sef Birou Administrare a Retelei, in cadrul Societatii Nationale de Radiocumunicatii.


In urma numirii, Liviu Tanase, COO si unul dintre actionarii principali AdNet a declarat: “Capitalul uman, alaturi de cel tehnologic, este esential pentru AdNet Telecom. Pentru indeplinirea misiunii noastre avem nevoie de angajati ce au calitati profesionale si umane de nivel inalt, iar Flavius se va integra perfect in echipa AdNet Telecom.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite