Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

Plati mobile cu Samsung si VISA

04 Aprilie 2011



Samsung si Visa, sponsori mondiali ai Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012 au anuntat planurile de lansare a unei tehnologii inovatoare de plată, care le va permite consumatorilor să efectueze plăti mobile prin intermediul telefonului Samsung în timpul si înaintea Jocurilor.Noul parteneriat strategic dintre Samsung siVisa îşi propune să aibă impact în piaţă si după anul 2012.





Pentru a efectua plati, consumatorii trebuie doar să selecteze aplicatia Visa Mobile contactless, apoi functia Plati si să tină telefonul în fata unui cititor contactless exact în momentul tranzactiei.
În Londra, există deja peste 60.000 de locatii care acceptă platile contactless, iar platile contactless si electronice cu cardul vor fi disponibile în Londra în timpul si înaintea Jocurilor Olimpice şi Paralimpice din 2012. Dat fiind contextul favorabil comercializării plăţilor mobile la nivel international, consumatorii vor putea face plati contacless mobile înainte si pe parcursul Jocurilor în multe tări din lume.


Samsung si Visa vor colabora pentru a pune la dispoziţia atletilor pe care îi sponsorizează telefonul Olimpic, echipat cu tehnologia contactless, ca parte a acestei initiative. Cele două companii doresc ca telefonul Olimpic să fie disponibil la vânzare prin intermediul reţelelor operatorilor de telefonie mobilă dar şi ale altor distribuitori. Pentru a face cumpărături la comerciantii care acceptă tehnologia contactless, telefonul trebuie să aibă o cartelă SIM cu tehnologia Visa.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite