Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Axigen lanseaza versiunea 8.0 a platformei de e-mail

04 Aprilie 2011



GECAD Technologies, dezvoltatorul solutiilor profesionale de mesagerie electronică AXIGEN, anunta astăzi lansarea versiunii comerciale 8.0 a platformei sale integrate de e-mail, calendar și colaborare.


AXIGEN 8.0 oferă utilizatorilor o interfata completa Ajax WebMail, precum si o mai bună conectivitate cu clientul de e-mail Outlook.
AXIGEN 8.0 permite utilizatorilor să organizeze si să partajeze calendare, liste de sarcini si note din interfata Ajax WebMail. Pentru a sprijini utilizatorii din toată lumea, versiunea 8.0 introduce o serie de traduceri pentru AXIGEN Outlook Connector (ex.: germană, italiană, rusă, chineză) si reduce la minim efortul de administrare a platformei.


„Dorim să oferim companiilor de toate dimensiunile si furnizorilor de servicii solutia avansată de e-mail, calendar si colaborare de care au nevoie pentru a deveni mai competitivi, iar AXIGEN 8.0 confirmă misiunea noastră. Această versiune este extrem de importantă deoarece dovedeste maturizarea Axigen, acum pe deplin capabil să furnizeze ingredientele potrivite ce alcătuiesc o solutie de mesagerie completă”, spune Gabriela Mechea, CEO GECAD Technologies/AXIGEN.





Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite