Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Panasonic a reluat productia in fabricile din nordul Japoniei

05 Aprilie 2011



Panasonic a reluat activitatea la fabricile sale aflate in zonele afectate de cutremurul din nordul Japoniei. Astfel, fabrica Fukushima din Prefectura Fukushima si fabrica Sendai din Prefectura Miyagi si-au reluat partial activitatea in 1 aprilie 2011.
Panasonic a luat masuri riguroase in vederea economisirii electricitatii, cerandu-le sediilor administrative si fabricilor pe care compania le are in Japonia sa opreasca toate echipamentele electrice care nu sunt absolut necesare functionarii, precum si firmele luminoase de pe cladiri din intreaga tara inca din 12 martie 2011.


Siguranta angajatilor
Panasonic a confirmat siguranta tuturor angajatilor sai in 18 martie 2011. Cativa angajati au suferit leziuni minore.


Impactul asupra productiei
Fabrica Fukushima din Prefectura Fukushima si fabrica Sendai din Prefectura Miyagi a subsidiarei AVC Networks si-au reluat partial activitatea in 1 aprilie 2011. Avand ca prioritate siguranta angajatilor sai si respectand intreruperile de curent programate de compania Tokyo Electric Power (TEPCO), precum si de compania Tohoku Electric Power, Panasonic a reinceput operatiunile si in regiunea afectata de cutremur.


Fabrici importante care si-au reluat activitatea
Fabrica SANYO Electric Co. din Prefectura Gunma a reinceput productia in 14 martie 2011.
Fabrica Yamagata din Prefectura Yamagata si fabrica Utsunomiya Factory din Prefectura Tochigi a Panasonic AVC Networks si-au reluat partial activitatea in 22 martie 2011.
Panasonic Electric Works Koriyama din Prefectura Fukushima si-a reinceput productia in 23 martie 2011.
Fabrica Fukushima (care produce camere foto digitale) si fabrica Sendai (care produce lentile optice) a Panasonic AVC Network si-au reluat operatiunile vinerea trecuta.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite