Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

HP ePrint – imprimare de pe internet

11 Aprilie 2011Utilizatorii Google Cloud Print pot imprima de acum documente din orice aplicaţie compatibilă, instalată pe un smartphone sau un computer, direct pe orice echipament HP cu funcţie ePrint. Imprimantele HP destinate utilizării acasă sau la birou, care pot fi conectate la Internet şi accesate din Internet cloud, sunt primele care permit imprimarea prin Google Cloud Print fără să fie nevoie de instalări suplimentare de aplicaţii sau software.


Combinaţia dintre Google Cloud Print şi imprimantele HP ePrint face ca imprimarea de pe orice aplicaţie web, mobilă sau disponibilă pe desktop şi compatibilă cu acest serviciu să fie mult mai intuitivă, mai accesibilă şi mai practică, eliminând nevoia instalării unui driver de imprimare sau a unui computer conectat la imprimantă. Aplicaţiile ce pot fi folosite împreună cu Google Cloud Print includ versiunile Gmail şi Google Docs pentru telefonul mobil şi sistemul de operare Chrome OS, iar pe viitor serviciul va fi compatibil şi cu alte aplicaţii din surse terţe.


Utilizatorii trebuie doar să includă adresa unică de e-mail a imprimantei HP Photosmart, Officejet sau LaserJet Pro cu funcţie ePrint în contul lor de Google şi vor putea apoi să imprime uşor şi sigur direct din orice aplicaţie Google, oricând şi de oriunde doresc.
Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite