Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> CRM >> Stiri si comunicate

Novensys va implementa la Synevo solutia Microsoft Dynamics CRM

11 Aprilie 2011



Novensys a semnat un contract de implementare pentru soluţia Microsoft Dynamics CRM cu Synevo, reţeaua de laboratoare private de analize din România. Implementarea are în vedere susţinerea activităţilor de vânzări şi marketing ale companiei, scopul principal fiind de planificare şi eficientizare a activităţilor specifice.
„Ca lider de piaţă achiziţionăm permanent echipamente de ultima generaţie pentru laboratoarele noastre, de cele mai multe ori unice pe piaţă, dar şi cele mai moderne instrumente operaţionale şi de management. Prin acest proiect ne-am propus să optimizăm activitatea de vânzări şi marketing. Ne-am dorit un partener serios pentru această implementare şi am ales Novensys pentru a valorifica cât mai bine soluţia de tip CRM în folosul clienţilor noştri”, a spus Virgil Ivan, Director General Synevo Romania.


Din 2004 Novensys Corporation derulează un parteneriat de succes cu Microsoft, în ultimii doi ani Novensys situându-se pe primul loc în clasamentul partenerilor în ceea ce priveşte implementările de soluţii de business în România. Echipa de specialişti a Novensys este la ora actuală una dintre cele mai largi echipe din ecosistemul de parteneri locali ai Microsoft.
„Parteneriatul Novensys – Microsoft are o vechime considerabilă, de peste şapte ani. Am început din zona de Navision, am trecut împreună prin momente şi proiecte extrem de interesante şi am extins acest parteneriat şi în zona de CRM care este un focus deosebit al nostru pentru următorii ani”, a menţionat Gabriel Pavel, VP Sales & Operations Novensys.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite