Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Romsym Data – creștere cu 7% a cifrei de afaceri în 2010

11 Aprilie 2011



Grupul Romsym Data, distribuitor local de software, a anunțat rezultatele financiare finale pentru anul 2010. Romsym Data a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 7% comparativ cu cifra de afaceri înregistrată anul trecut.
“Grupul Romsym Data a înregistrat o creștere de aproximativ 7% a cifrei de afaceri, de la 5,5 milioane Euro în 2009 la 5,9 milioane de Euro în 2010. Profitul companiei s-a menținut în limita de 10% din cifra de afaceri. Un lucru foarte bun de menționat, în ceea ce privește anul 2010, este legat de zona de servicii și consultanță a companiei, zonă care a înregistrat o creștere de aproximativ 12%. Deasemenea, la creșterea înregistrată în domeniul serviciilor, centrul de training ITtraining (www.ittraining.ro ) a avut o creștere semnificativă, ca o consecință a mutațiilor produse pe piața muncii existând o cerere tot mai mare pentru astfel de servicii. ” a declarat Răzvan Balint, Director General – Romsym Data.
Printre obiectivele companiei pentru 2011 se numără dezvoltarea zonei de securitate IT. În acest sens, în luna ianuarie a acestui an Romsym Data a creat Yellow Hat, prima asociație profesională de securitate IT din România. Yellow Hat este o asociere de companii independente de IT cu cunoştinţe şi experienţă în zona de securitate IT cu toate aspectele sale (soluţii software, servicii complementare, consultanţă, standarde diferite etc.).
“Puterea acestei asociaţii constă în membrii săi. Pentru clienţi există un avantaj important prin existența unui <<singur punct de vânzări>>. Fiecare membru aduce cunoştinţe specifice, şi nu există nici o problemă de securitate IT la care Yellow Hat să nu poată oferi servicii.” – a precizat Răzvan Balint,.
Legat de componenta de securitate, este important de precizat că Romsym Data a devenit, începând cu anul 2011, singurul distribuitor pentru cele mai complete soluții de securitate din categoria “computer forensics”.
Tot pentru anul 2011, compania își propune să se extindă în zona de distribuție a aplicațiilor în modelul SaaS (Software as a Service). “În această zonă, am realizat deja un parteneriat cu SalesForce, oferind clienților din Romania cea mai utilizată soluție din categoria CRM (Customer Relationship Management).”a concluzionat Răzvan Balint.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite