Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

EBS vrea sa angajeze 25 de programatori

12 Aprilie 2011



Compania EBS participa la Jobshop intre 13-14 aprilie si anunta tinerii care doresc sa înceapă o carieră în domeniul programării ca ofera posturi de programator junior.
„Oferim posturi de programator junior tinerilor care ştiu germană şi îşi doresc o carieră în tehnologiile Java, .Net sau ABAP. Se vor organiza intern trainiguri pentru acumularea de cunoştinţe şi fiecare nou coleg va beneficia de un «mentor», care îl va ajuta să se integreze atât din punct de vedere profesional, cât şi în ceea ce priveşte mediul EBS. Numărul mare de studenţi care lucrează în prezent în EBS, ne permite să afirmăm că EBS-ul şi facultatea se pot îmbina foarte bine, iar soluţii pentru examene şi perioade de învăţat s-au găsit tot timpul”, spune Bianca Szedlak, Senior Executive Recruitment & Selection.


Numărul mare de angajări în EBS de anul acesta se datorează extinderii portofoliului de clienţi, creşterea numărului de proiecte software şi câştigarea statutului de „Preferred Supplier” al SAP.


În prezent, EBS România are peste 400 de angajati şi colaboratori externi, peste 70% dintre aceştia vorbitori de limba germană. Într-o declaraţie dată la începutul anului, Daniel Metz, directorul general al companiei, estima că în cursul acestui an se vor angaja aproximativ 100 de persoane, iar unul dintre obiectivele companiei până în 2015 este atingerea unei cifre de 1.000 de angajaţi.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite