Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Intel anunta disponibilitatea platformei Intel Atom

12 Aprilie 2011



Intel Corporation a anuntat ca platforma Intel Atom, cu nume de cod Oak Trail, este acum disponibila si va fi utilizata in diverse dispozitive incepand cu luna mai. Peste 35 de tablet-uri inovatoare si alte echipamente create de companii precum Evolve III, Fujitsu Limited, Lenovo, Motion Computing, Razer si Viliv se bazeaza pe Oak Trail, acestea suportand mai multe sisteme de operare.



În plus, la Intel Developer Forum din Beijing, compania va prezenta în avanpremieră viitoarea sa platformă Intel Atom pe 32nm cu numele de cod „Cedar Trail”. Această soluţie va permite obţinerea unei noi game de dispozitive inovatoare, silenţioase şi fără ventilator – netbook-uri, desktop-uri entry-level şi echipamente all-in-one.
„Atat noua platforma Intel Atom Oak Trail, cat si viitoarea Cedar Trail, sunt noi exemple ale implicarii noastre continue pentru crearea unei noi experiente personalizate in lucrul cu device-urile mobile, netbook-urile si tablet PC-urile, prin oferirea de imbunatatiri arhitecturale, pentru a asigura o durata de viata mai indelungata a bateriei si performante superioare ale produselor”, a declarat Doug Davis, Vice President & General Manager al Netbook and Tablet Group, Intel.


Noul procesor Intel Atom Z670, parte a platformei „Oak Trail”, oferă playback video îmbunătăţit, capabilităţi de navigare rapidă pe Internet şi o durată mai îndelungată de viaţă a bateriei, fără a afecta nivelul de performanţă. Experienţa media oferită de „Oak Trail” include suport pentru decodare video pe 1080p, precum şi HDMI. De asemenea, platforma permite Adobe Flash, care suportă aplicaţiile şi jocurile bazate pe Flash.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite