Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

HP anunta noile HP Officejet

12 Aprilie 2011



Un studiu realizat de Forrester Research la inceputul acestui an arata ca, pana in 2015, 85% din forta de munca din lume va deveni mobila si va avea nevoie de echipamente si solutii care sa sustina aceasta mobilitate. Intuind aceasta tendinta, HP anunta noile modele de imprimante HP Officejet Pro 8000 Enterprise si HP Officejet 100 – doua solutii de imprimare cu cerneala pentru zona de business, menite sa ajute angajatii din orice companii sa tipareasca documente de calitate atat la birou, cat si de la distanta.


HP Officejet Pro 8000 Enterprise este primul model de imprimanta din seria Officejet Pro care include solutii de management al imprimarii. In acelasi timp, noul echipament reduce semnificativ costurile companiilor, permitand imprimarea de documente color profesioniste la un cost pe pagina cu 50% mai mic si utilizand cu pana la 50% mai putina hartie datorita posibilitatii de a imprima fata-verso in mod automat.



HP Officejet 100 (foto)este un echipament portabil compact si rezistent, care poate imprima 500 de pagini fara a necesita reincarcarea bateriei, cu o viteza de pana la 22 pagini pe minut alb/negru si 18 pagini pe minut color. In plus, aceasta imprimanta se poate conecta direct la un dispozitiv compatibil PictBridge si poate imprima rapid fotografii foarte clare si de calitate.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite