Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

Banca Transilvania lanseaza o aplicatie pentru Symbian

19 Aprilie 2011



Banca Transilvania lanseaza aplicaţia „Banca Transilvania” pentru Symbian, platformă de operare pentru smartphone-urile Nokia. Aplicaţia a fost realizată în colaborare cu echipa iQuest, companie germană cu sediul în Cluj-Napoca, furnizoare de servicii şi de consultanţă în domeniul IT.
Versiunea pentru Symbian completează oferta BT, Aplicaţia „Banca Transilvania” pentru iPhone, respectiv Android fiind lansată în decembrie 2010, ca primă etapă a acestui proiect dezvoltat împreună cu iQuest. Aplicaţia pentru iPhone şi Android a fost foarte bine primită de utilizatori, până acum fiind descărcată de aproape 3.000 de ori.


Folosind Aplicaţia „Banca Transilvania”, utilizatorii au acces la informaţii utile, cum ar fi aflarea adresei celor mai apropiate unităţi sau bancomate BT ori a cursului valutar practicat de bancă. Accesând „Simulatorul de depozite”, aceştia pot calcula rata ori dobânzile lunare aferente creditelor, respectiv dobânzile pentru depozite. Aplicaţia conţine, de asemenea, o secţiune numită „Safe”, care permite stocarea, în condiţii de securitate, a PIN-urilor sau a unor parole. „Reminder” este un alt instrument, cu ajutorul căruia utilizatorii vor fi înştiinţaţi cu privire la datele plăţii ratelor ori scadenţele facturilor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite