Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> CRM >> Stiri si comunicate

Softelligence a lansat platforma OMNi 2.0

19 Aprilie 2011



Compania Softelligence a prezentat noua versiune a primei solutii romanesti de e-business, integrata nativ cu Microsoft Dynamics CRM si Windows Azure, care permite tranzactii online prin plata securizata cu GECAD ePayment.


OMNi 2.0 este o platforma de e-business integrat ce permite companiilor de orice dimensiune sa-si extinda si eficientizeze procesele de business cu ajutorul internetului. Procese traditionale precum cele de vanzari, financiare, customer service, marketing sau loializare, care in trecut erau desfasurate de angajatii companiei, pot fi optimizate printr-o solutie completa si eficienta de comunicare cu clientii, furnizorii si partenerii de afaceri.
„OMNi a aparut din nevoia companiilor din piata de a avea un sistem de e-business complet si integrat. Desi principial toata lumea este de acord ca e-business-ul nu mai este o optiune, ci o necesitate, companiile din ziua de azi amana momentul extinderii afacerii in internet datorita abordarii punctuale si dintr-o perspectiva izolata a proceselor interne Tintele noastre în piata sunt companiile medii si mari care au investit deja intr-un ERP si vor să investeasca intr-o solutie de e-business, companiile medii care detin o solutie de e-business, dar si companiile mici si medii, cu business-uri focusate pe zona online”, a declarat Teodor Blidarus, Managing Partner, Softelligence.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite