Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Panasonic a castigat 3 premii TIPA

27 Aprilie 2011



Panasonic a castigat locul I la trei categorii in cadrul editiei de anul acesta a premiilor acordate de TIPA, una din cele mai apreciate asociatii de presa de fotografie si tehnologii pentru imagini din lume.
Camera foto Panasonic LUMIX DMC-GH2 a fost recunoscuta ca fiind "Best Compact System Camera Expert" (Cea mai buna camera sistem), DMC- FT3 a castigat premiul pentru "Cea mai buna camera foto compacta rezistenta", iar cardul Gold SDHC UHS-I SD a primit recunoasterea la categoria "Cel mai bun mediu de stocare al imaginilor”.


LUMIX DMC-GH2
Camera foto LUMIX GH2, din gama LUMIX G Micro System, a fost numita "Best Compact System Camera Expert" (Cea mai buna camera sistem) si continua traditia premiilor primite de companie care a castigat anul trecut, la aceeasi categorie, marele premiu pentru camera Panasonic LUMIX DMC-G2.
Unul din membrii juriului TIPA spune despre camera: “Panasonic LUMIX DMC-GH2 este un adevarat 'hibrid' intre o camera foto si una video, deoarece filmarea nu mai este doar o functie suplimentara. DMC-GH2 poate filma la calitate Full HD 1920x1080 60i (NTSC) / 50i (PAL) imagini clare si perfect redate, in afara faptului ca face fotografii uimitoare, ceea ce reprezinta o premiera mondiala pentru camerele din aceasta categorie.”


LUMIX DMC-FT3
Camera foto LUMIX DMC-FT3 a primit premiul "Cea mai buna camera foto compacta rezistenta" pentru designul sau inovator si functiile sale care o fac ideala pentru folosirea in exterior. Camera foto este dotata cu senzor de 12,1-megapixeli si cu un obiectiv Leica DC Vario-Elmar (28mm) cu zoom optic 4,6x.
“Camera are integrata functia GPS, ideala pentru cei care vor sa faca fotografii in exterior si sa inregistreze pozitia exacta in care se aflau in momentul fotografierii,” a declarat unul din membrii juriului TIPA. “Camera este dotata cu busola, altimetru si barometru pentru a afisa si inregistra altitudinea, presiunea si coordonatele locului. Barometrul functioneaza totodata si ca indicator pentru adancimea apei. Iar ceasul intern al camerei trece automat la ora locala .”


Creata in 1991, Technical Image Press Association (TIPA) este o asociatie independenta a jurnalistilor specializati pe electronica din 14 tari, atat din Europa, cat si din Africa de Sud si Statele Unite ale Americii. Premiile TIPA recompenseaza produsele pentru superioritatea lor in calitate, performanta si valoare si aleg cele mai bune produse din fiecare categorie.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite