Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ADVERTORIAL: Professional Training: modul de a ramane competitive

09 Iunie 2005



Evolutia din ultimii ani a modelului de business al companiilor din Romania, urmare a dezvoltarii acestora atat ca infrastructura, volum al informatiei si gradul securizarii acesteia, dar mai ales al cresterii ponderii tranzactiilor efectuate pe Internet impun modificari fundamentale in strategia societatilor care ofera servicii in domeniul IT&C, creand noi oportunitati si deschizand noi perspective.


Cu o experienta de peste noua ani pe piata de servicii de pregatire profesionala si evaluare a competentelor, „Pro Management“ – Centru de training acreditat Microsoft si Autodesk, CISCO Networking Academy, VUE Authorized Testing Center, Microsoft Office Specialist Training & Testing Center – si-a probat profesionalismul prin pregatirea si certificarea a peste 20.000 de absolventi, fiind autorizat sa ofere solutii de instruire pentru specialistii IT (ingineri de sistem, administratori de baze de date, dezvoltatori de aplicatii, arhitecti software, specialisti in managementul retelelor informatice bazate pe tehnologia CISCO), specialisti in proiectare asistata de calculator, end-useri.


Pro Management – “Microsoft Certified Partner for Learning Solutions” promoveaza programe de instruire bazate pe evaluarea competentelor tehnice ale clientului (Skills Assessment for Organizations), stabilind aria abilitatilor deficitare, domeniul in care investitia in instruire este cea mai profitabila, capabilitatile la nivel de echipa sau corporatie ale clientului, marirea productivitatii ca urmare a cresterii competentelor tehnice prin programele de training.


Consultantii Pro Management acorda asistenta in vederea identificarii celui mai potrivit program de instruire, mapat pe necesitatile clientului, propunand variantele: Cursuri oficiale asistate de instructor, la sediul Pro Management; cursuri «custom» asistate de instructor la sediul Pro Management sau al clientului, studiu prin Microsoft Electronic Learning Library, Microsoft Press sau E-learning.


Estimarile arata ca volumul studiului prin E-learning reprezinta 27% din piata mondiala de training, asteptandu-se o crestere cu 19% in acest an. Desi “Live e-learning” este deocamdata mai putin reprezentat, acest segment are cea mai rapida rata de crestere, fiind estimata la 46% in perioada 2003-2005.


Pro Management are capabilitatile necesare pentru instruirea pe cele mai noi tehnologii a specialistilor IT la un inalt nivel tehnic (level 400), competenta dobandita in urma participarii trainerilor nostri la sesiuni de cursuri si conferinte internationale, in programul “Train the Trainer”, cele mai recente fiind organizate de Microsoft la Munchen si avand ca tema SQL Server 2005 si Visual Studio 2005.


Printre cele mai solicitate cursuri se afla cele pentru obtinerea Certificarii „Microsoft Certified System Engineer – Security“, care, conform “CertCities.com”, a ocupat in 2004 prima pozitie in topul mondial al celor mai ravnite certificari.


Pachetele „Microsoft Certified Solution Developer“ si „Microsoft Certidfied Data Base Administrator“ organizate de Pro Management, se bucura deasemenea de o audienta ridicata si de un succes pe masura, situand Centrul nostru de Training pe o pozitie de avangarda in promovarea tehnologiilor .NET.


Trainerii Pro Management au experienta sustinerii examenelor pentru certificarile „MCSE“, „MCSA“, „MCSD“, “MCDBA“, „CCNA“, „MOS Expert Master Instructor“ si adopta tehnici de instruire adecvate in scopul obtinerii de catre absolventi a certificarilor dorite. Pentru ca noi garantam in procent de 100% acoperirea acestor cerinte, absolventii nostri trec cu succes examenele de certificare aferente.


Centru de testare autorizat VUE (Virtual University Enterprises), PRO MANAGEMENT ofera o gama larga de examene de certificare IT (Microsoft, Linux, Cisco, Comptia, Check Point, IBM, RSA Security etc.), prin care evalueaza nivelul cunostintelor, abilitatile si experienta practica a profesionistilor IT. Procentul de promovabilitate a examenelor sustinute prin centrul nostru de testare VUE a fost in anul 2003 de 93 %, iar in anul 2004 de 95%.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite