Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Valoarea companiilor IT romāneşti, confirmată la IT Excellence Awards

28 Aprilie 2011



Cât de important este un premiu sau o nominalizare la diferite competiţii europene sau mondiale pentru o companie IT&C? În urma anchetei noastre printre finaliştii de anul acesta ai premiilor European IT Excellence Awards, am aflat că aceste evenimente nu reprezintă doar un cadru elegant în care sunt înmânate nişte diplome şi trofee, ci o posibilă trambulină către stabilirea unor parteneriate profitabile cu companii de calibru din Europa şi din întreaga lume.

Ceea ce este remarcabil pentru industria românească de IT&C este că, în afară de SIVECO România, care nu numai că a mai participat la aceste premii, dar a şi câştigat de două ori categoriile la care a fost nominalizată, celelalte companii care au primit titlul de „Finalist” au participat pentru prima dată la un astfel de eveniment. European IT Excellence Award este o competiţie care selectează şi recompensează producătorii şi distribuitorii de software din Europa cu cele mai bune performanţe în dezvoltarea şi implementarea aplicaţiilor software. Dintre toţi cei înscrişi, au fost selectate 62 de companii din 23 de ţări europene. Premiile au fost înmânate câştigătorilor în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Londra pe 10 februarie.


„Această nominalizare a însemnat un pas înainte în recunoaşterea eforturilor depuse de specialiştii FivePlus Solutions în a oferi pieţei de IT soluţii viabile, practice, uşor de utilizat şi cu mare valoare adăugată. Este o repoziţionare a firmei noastre alături de elita IT-ului european şi o confirmare a valorii IT-ului românesc”, declară Alin Niţă, general manager FivePlus Solutions.



Alin Niţă, general manager FivePlus Solutions


Compania Novensys participă pentru prima dată la un eveniment de o asemenea anvergură. „Faptul că am fost nominalizaţi ne face să fim mândri de munca şi eforturile depuse în proiectul Rovinieta (…). Sperăm ca viitoarele participări ale proiectelor noastre să ne califice ca finalişti la cât mai multe categorii şi, mai mult decât atât, prin premiile obţinute să ridicăm gradul de conştientizare la nivel naţional şi regional al calităţii industriei IT din România”, a declarat Cezar Golumbeanu, CEO & President of the Board Novensys.


Anca Crahmaliuc, Marketing & Communication Manager SIVECO România, precizează că pentru orice companie intrarea în finala acestui eveniment european reprezintă o mare provocare. „Este o onoare pentru noi să putem intra în competiţie directă cu jucători influenţi din IT-ul european, iar European IT Excellence Awards ne oferă această oportunitate în fiecare an. Nominalizarea de către juriul acestei competiţii ne-a reconfirmat faptul că avem produse informatice de calitate europeană, de interes pentru companii private şi publice din toată lumea”, adaugă Anca Crahmaliuc.



Anca Crahmaliuc,
Marketing & Communication Manager SIVECO România


Paul Hrimiuc, Business Solution Consultant, misoft systems subliniază că nominalizarea în cadrul premiilor IT Excellence Awards reprezintă recunoaşterea oficială atât a calităţilor produsului Evolve, cât şi a muncii depuse de întreaga echipă.


„Nominalizarea a fost făcută în primul rând pentru calitatea implementării şi gradul ridicat de satisfacţie al clientului, şi apoi pentru standardul tehnologic înalt atins. Am reuşit să mapăm capacităţile tehnologice ale aplicaţiei pe cerinţele clienţilor, depăşind aşteptările acestora”, mai spune Paul Hrimiuc.


Paul Hrimiuc,
Business Solution Consultant misoft systems


Dr. Cristian Nicolae, director executiv SoftExpert mobility
, declară că nominalizarea primită în cadrul IT Excellence Awards reprezintă „o onoare pentru companie şi pentru noi ca români. De asemenea, recunoaşterea faptului că dezvoltăm soluţii CRM profesioniste pentru piaţa farmaceutică şi că toţi clienţii noştri apreciază serviciile noastre (înainte şi după implementare)”.


Avem valoare, ce facem cu ea?

În urma participării la acest eveniment, FivePlus Solutions a primit invitaţii de colaborare din partea unor firme din Marea Britanie, Olanda şi Franţa.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite