Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Producatorul Dexion gestioneaza procesele de afaceri cu Epicor 9

03 Mai 2011



Producatorul local de solutii pentru depozitare Dexion Storage Solutions urmeaza sa implementeze solutia ERP Epicor 9 pentru integrarea tuturor proceselor sale de afaceri, de la financiar si planificarea productiei, pana la managementul clientilor. Dexion a ales Epicor datorita expertizei sale locale, a conformitatii cu legislatia si reglementarile romanesti, dar si datorita faptului ca Epicor 9 corespunde functional, in mod ideal, cu cerintele complexe definite in cadrul caietului de sarcini.
“Avand in vedere cresterea si dezvoltarea constanta a Dexion pe piata romanesca, ne-am dat seama ca aveam nevoie de o solutie puternica care sa ne ajute la managementul contabilitatii, al aprovizionarii si proceselor de productie, precum si al contactelor noastre cu clientii”, a spus Brian Howson, manager general al Dexion Storage Solutions. “Am cautat o solutie livrabila “la cheie” care sa fie proiectata in mod anume pentru nevoile noastre, dar si o echipa locala de suport care sa fie capabila sa raspunda prompt la orice solicitare.”
Howson a mai adaugat: “Doream o solutie consacrata, creata de o echipa de specialisti, care sa se asigure ca sistemul functioneaza corespunzator si ca este adaptat si actualizat corect, in conformitate cu nevoile noastre. Epicor ERP a fost alegerea clara pentru noi si suntem multumiti cu felul in care decurge implementarea. Suntem convinsi ca rezultatele finale ale acestui efort comun ne vor satisface si chiar ne vor depasi asteptarile.”
Parte a companiei internationale Constructor Group, Dexion este specializata in proiectarea, productia si vanzarea de diferite sisteme de depozitare, de la stelaje pentru paleti sau rafturi metalice, pana la solutii de arhivare. Dexion si-a demarat afacerile in Romania in 2006, construind o fabrica moderna la Rasnov, in judetul Brasov. In scurt timp, Dexion a ajuns sa fie unul dintre liderii de piata din industria solutiilor de depozitare din sud-estul Europei. Fabrica din Rasnov produce, de asemenea, solutii special proiectate pentru piata locala precum doua tipuri de rafturi in consola pentru obiecte lungi, numeroase solutii de manipulare, precum si accesorii realizate la comanda.
Cerinte de business
Dexion avea nevoie de o solutie software de business cu functionalitati complexe, care sa fie capabila sa gestioneze multitudinea de tipuri de produse, componente si acesorii fabricate si vandute de catre companie. Sloganul Dexion este ‘Creating Space!’, ceea ce inseamna ca aceasta companie nu vinde doar rafturi, ci un pachet complet, creat si proiectat special pentru optimizarea spatiului de depozitare disponibil. Fiecare proiect, mare sau mic, este dezvoltat special de catre ingineri experimentati, care propun solutia care ofera maximum de spatiu de depozitare la cel mai bun pret. Datorita abordarii sale project-based si a concentrarii pe personalizare, Dexion ofera doar un numar restrans de produse standard, iar fiecare solutie pentru clientii sai este diferita, necesitand componente si accesorii speciale. Aceasta situatie genereaza o multitudine de versiuni si componente care trebuie gestionate de catre o baza de date software puternica.
Dexion a utilizat si anterior solutii Epicor, in fabricile din Marea Britanie si Romania si este familiarizata cu solutiile software pentru afaceri usor de utilizat, dar totodata extrem de puternice si foarte adaptabile ale Epicor.
Epicor 9 este recunoscut ca un instrument foarte valoros pentru unitatile de productie si este in mod special adecvat situatiilor in care, ca si in cazul Dexion, trebuie gestionat un numar mare de produse, piese de schimb si accesorii nestandardizate. Prin urmare, si din acest punct de vedere, alegerea Epicor era fireasca.
Conformitate legislativa
O alta preocupare majora a managerilor Dexion o constituiau schimbarile constante ale legilor si reglementarilor din Romania. Datorita extinderii permanente a gamei de produse si activitatilor companiei, ca si a naturii volatile a legilor romanesti, Dexion avea nevoie de un sistem dinamic si flexibil care sa fie actualizat usor si constant, asigurand cea mai buna performanta si conformitate cu reglementarile nationale. Aceasta necesita nu numai un software flexibil, ci si sprijinul unei echipe locale de experti, care sa implementeze si apoi sa continue sa sustina astfel de schimbari.
In baza unei cercetari ample de piata, pe care Dexion a derulat-o, producatorul de solutii pentru depozitare a ales solutia completa de la Epicor pentru a-si gestiona procesele de contabilitate, planificare a productiei si management al clientilor, Epicor 9 fiind cea mai potrivita solutie pentru a sustine expansiunea continua a companiei. Implementarea de la Dexion, asistata de catre echipa de consultanti Epicor din Romania, progreseaza conform planului si este de asteptat sa fie finalizata in curand.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite