Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

eMAG aduce in oferta ultimele generatii de tablete

04 Mai 2011



eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, introduce pe piata locala ultimele modele de tablete lansate de marii producatori la nivel global. Incepand de astazi, utilizatorii romani au posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de dispozitivepentru accesarea, transmiterea si gestionarea informatiilor in activitatea de zi cu zi.


Dezvoltate pentru utilizatorii care isi doresc un plus de mobilitate si eficienta, tabletele reprezinta o noua gama de produse care combina intr-un echipament de mici dimensiuni performanta de calcul si o interfata mult mai interactiva si natural de folosit, oferind utilizatorilor posibilitatea de a fi tot timpul conectati la internet si de a consuma orice fel de media, de la pagini web la filme HD si jocuri.


“Introducerea in portofoliul eMAG a tabletelor de ultima generatie vine sa completeze oferta actuala, oferind clientilor nostri ultimele tehnologii care simplifica modul in care comunicam si ne desfasuram activitatile zilnice. Daca pana acum s-a vorbit foarte mult despre iPad ca despre produsul ce a marcat (re)nasterea unei categorii, avem de astazi echipamente similare atat ca performante tehnice, cat si ca experienta de utilizare. Este o evolutie fireasca a lucrurilor si un semnal de maturitate al categoriei tabletelor”, a declarat Radu Apostolescu, Vicepresedinte, Director de Dezvoltare eMAG.


In oferta eMAG sunt disponibile, incepand de astazi, unele dintre cele mai asteptate tablete:


BlackBerry PlayBook
Prima si singura tableta destinata profesionistilor, BlackBerry PlayBook integreaza dotari de exceptie precum: doua camere Full HD, un procesor dual-core si indeajuns de multa memorie pentru a juca o gama diversa de jocuri.

Motorola XOOM

Una dintre primele tablete care au adoptat sistemul de operare Android 3.0 (Honeycomb), Motorola XOOM se adreseaza utilizatorilor care cauta o tableta puternica cu un design elegant. Cu ajutorul procesorului dual-core NVIDIA Tegra, tableta Motorola devine un adevarat centru de divertisment portabil.
ASUS Eee Pad Transformer
Cu un design ultra-subtire si un ecran luminos de 10 inci, tableta Eee Pad Transformer ofera o alternativa la felul in care ne bucuram de experienta multimedia.
In plus, datorita tastaturii optionale, tableta ASUS se transforma intr-un laptop ultraportabil, capabil sa ofere pana la 16 ore de functionare.
Acer A500
Subtire, ultraportabila si compacta, tableta Acer combina puterea de calcul a procesorului dual-core NVIDIA Tegra cu versitalitatea sistemul de operare Android 3.0 intr-un design cu linii puternice si elegante.
Acer ICONIA TAB W500
Acer ICONIA Tab seria W combina portabilitatea unei tablete multi-touch cu productivitatea completa a unui notebook standard si include un procesor performant AMD Dual Core si sistemul de operare Windows 7.
Archos 101 si Archos 70 IT
Tablete compacte, dotate cu sistemul de operare Android, destinate utilizatorilor care isi doresc o experienta web completa pe un gadget ultraportabil.Samsung Galaxy Tab P1010
Printre primele tablete disponibile pe piata, tableta Samsung reuseste sa combine cu succes elemente din segmentul telefoanelor mobile cu puterea oferita de o tableta ultraportabila.
Apple iPad 2
Tableta care a revolutionat felul in care interactionam cu lumea din jurul nostru, a ajuns acum la cea de-a doua versiune.
Cu un procesor dual-core performant, dar si capabilitati multimedia de top, tableta iPad 2 este alegerea celor care isi doresc o experienta multimedia si de gaming de exceptie.
Prestigio Multitab
Cu un ecran generos si performanta de top, tableta Prestigio poate fi conectata la monitor sau televizor si reprezinta o solutie excelenta pentru pasionatii de multimedia.
Dell Steak
Tableta Android ultraportabila, capabila sa inregistreze videoclipuri la rezolutie HD 720p. Astfel utilizatorii vor putea tine legatura cu prietenii in orice moment al zilei si oriunde s-ar afla.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite