Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Spaniolii pot cumpara telefoane Allview

05 Mai 2011Allview a incheiat luna aceasta un parteneriat de distributie a produselor sale cu compania spaniola Pro Comunicaciones. Din luna mai utilizatori de telefoanie mobila din Spania vor putea cumpara mai multe modele de telefoane dual SIM din gama Allview.

„Fiabile si cu o gama larga de caracteristici avansate telefoanele noastre vin cu un pret competitiv in orice piata europeana, cu atat mai mult intr-o piata in dezvoltare cu o rata de penetrare a telefoniei mobile care a depasit pragul de 116% la sfarsitul anului trecut”, adeclarat Alin Niscov, Manager Vanzari.

Pana la sfarsitul acestui an Pro Communicaciones si-au propus sa acopere regional intreaga Spanie. Abonati si utilizatori ai cartelelor prepay din toate companiile telecom din Spania (Movistar, Vodafone, Orange etc.) vor putea cumpara terminale Allview din magazinele de specialitate. Pentru moment in Spania se vor vinde doar telefoane mobile Dual SIM urmand ca in viitorul apropiat sa se comercializeze si tablete Allview.
Parteneriatul cu Spania se adauga celor incheiate in trecut cu distribuitori din Moldova, Olanda si Italia.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite