Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Walmark Romania a ales SeniorERP si SeniorVisualBI

11 Mai 2011



Walmark Romania a anuntat implementarea sistemelor informatice SeniorERP si SeniorVisualBI, oferite de Senior Software, pentru a creste calitatea, disponibilitatea si transparenta informatiei pentru manageri.
„In ultimul timp am simtit acut nevoia unei solutii care sa sprijine business-ul, care sa permita si departamentului de contabilitate sa contribuie calitativ la activitatea firmei, nu doar sa produca declaratii si sa detecteze si corecteze erori. De mai mult de 10 ani compania lucra cu o aplicatie care si-a depasit de mult limitele si forta personalul la multa munca manuala si detectie de erori in loc de analiza si predictie. (...) In mod categoric, SeniorERP a fost cel mai apropiat de nevoile noastre curente, lasand insa loc si pentru o dezvoltare viitoare. Pe tot parcursul discutiilor, echipa Senior Software a dat dovada de profesionalism, incredere in fortele proprii si un entuziasm molipsitor. Criteriile din care a rezultat alegerea noastra au fost compatibilitatea cu cerintele Walmark si un pret corect“, a explicat Ana-Maria Mironescu, Director Financiar Walmark Romania.
Primele beneficii asteptate de catre reprezentantii Walmark in urma implementarii SeniorERP sunt: o mai buna trasabilitate a datelor, o gestionare mai eficienta a politicilor comerciale, controlul riguros al termenelor de valabilitate ale articolelor si cresterea eficientei operationale a intregii echipe.
Utilizarea de catre management a sistemului de analiza a datelor SeniorVisualBI reprezinta o investitie importanta in cresterea vitezei de reactie pentru Walmark Romania. SeniorVisualBI este dezvoltat pe platforma Tableau Software, care ofera acces rapid la informatii de ultim moment din diferite departamente prin functionalitati intuitive: harti si grafice in miscare pentru urmarirea trendurilor, identificare, izolare si diagnostic rapid al problemelor, elaborarea de scenarii de business conform unor parametri relevanti, acces instant la milioane de inregistrari etc. In plus, compania beneficiaza de singurul BI Self Service din piata locala, sistemul fiind extrem de usor de folosit de catre utilizatori non-tehnici, fara ajutor specializat sau costuri aditionale.






Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite