Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Romsys raporteaza rezultate financiare in crestere

11 Mai 2011



Romsys anunta rezultate financiare în crestere pentru anul financiar 2010, cifra de afaceri a companiei pentru anul trecut fiind de 42 de milioane de euro.
„În 2010 a trebuit să ne dovedim flexibilitatea si capacitatea de a-i susține pe clienti, atunci când au avut nevoie, pentru a-şi eficientiza operatiunile si pentru a profita de oportunitatile pietei. Pe plan intern, am consolidat echipa şi am numit în pozitiile cheie oameni noi, cu o viziune si o abordare nouă”, a declarat Horatiu Berdilă, CEO Romsys. Orientarea companiei în 2010 către solutii de eficientizare si analiză s-a dovedit o strategie de succes. Activitatea Romsys pe segmentul financiar-bancar a înregistrat o crestere de peste 34%, în principal pe baza activitatii de optimizare a sistemelor informatice bancare si de instalare sau întretinere a retelelor de automate bancare.


Printre proiectele importante în care Romsys a fost implicat în anul 2010 se numără cel de implementare a serviciilor de e-guvernare pentru Oficiul National al Registrului Comertului, primul proiect realizat de Romsys pe fonduri europene; proiectele din sectorul financiar-bancar si cel al asigurărilor precum: ATM-uri pentru ING Bank, instalarea unui sistem informatic bazat pe servere Oracle Exadata la Unicredit-Tiriac Bank, extinderea functionalitatilor bazei de date CEDAM pentru Consiliul de Supraveghere a Asigurărilor precum si extinderea retelei de telemedicină de urgenta prin conectarea a 16 puncte medicale la spitalul clinic de urgenta Floreasca.
In 2010, Romsys a devenit singurul Symantec Platinum Partner din România, a devenit partener gold în cadrul SAP Partner Edge si Cisco Silver Partner.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite