Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Solutii noi de imprimare pentru IMM de la HP

11 Mai 2011



HP anunta solutii noi de imprimare pentru companiile care au fost nevoite sa tina strans sub control costurile si chiar sa le reduca.
Serviciul HP ePrint Enterprise asigura un canal sigur de transmitere a datelor de pe dispozitivele mobile ale angajatilor catre echipamentele de imprimare din companiei si va fi disponibil imediat pe echipamente iPhone si, de la sfarsitul lunii mai, si pe smartphone-uri cu sistem de operare Android.
Compania lanseaza, de asemenea, echipamentul multifunctional HP LaserJet Pro M127nfw, care se poate conecta la retele Ethernet sau wireless 802.11 pentru a le permite utilizatorilor sa imprime, scaneze, copieze sau sa trimita fisiere prin fax simplu si direct. Echipamentul se instaleaza direct, fara drivere sau CD-uri, si este recomandat pentru utilizarea in birouri mici de companie.
HP extinde si portofoliul de solutii pentru companii mari prin aplicatii care simplifica fluxul de documente si procesele de lucru. Mai mult decat atat, aceste solutii pot fi adaptate cerintelor companiilor mici si mijlocii si distribuite cu ajutorul partenerilor de distributie HP.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite