Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

BCR lanseaza platforma Antreprenor

11 Mai 2011



BCR a lansat platforma www.bcrclubantreprenori.ro, un portal interactiv dedicat antreprenorilor si intreprinderilor mici din Romania.
Pana in prezent 5.000 de microintreprinderi s-au inscris deja pe platforma www.bcrclubantreprenori.ro, iar estimarile vizeaza un numar de 50.000 de microintreprinderi care sa beneficieze de facilitatile pentru suport si oportunitati de afaceri ale portalului.
In acceptiunea BCR, o microintreprindere reprezinta orice tip de intreprinzator cu o cifra de afaceri sub un milion de euro. BCR este lider pe segmentul microintreprinderilor, detinand o cota de piata de 34% la depozite si de 24% la credite. Banca are 370.000 de clienti companii, cu cifra de afaceri mai mica de 1.000.000 de lei si 20.000 de clienti persoane fizice. Pana la 31 martie 2011, portofoliul creditelor acordate a fost de peste 2 miliarde de lei.
In Romania, numarul antreprenorilor este de peste 1 milion, din care aproximativ 650.000 sunt companii.


Portalul interactiv ofera antreprenorilor acces la informatii, training online, interactiune cu alti antreprenori si specialisti din domenii variante, suport si oportunitati de afaceri. Scopul platformei este sa faciliteze accesul microintreprinderilor la promovare pe internet si sa aduca in acelasi loc potentiali clienti si furnizori, oferind in plus informatii si training, necesare antreprenorilor pentru dezvoltarea afacerilor.


Portalul www.bcrclubantreprenori.ro include:
- Articolele de informare şi consiliere pentru antreprenori semnate de specialisti avand ca teme managementul si dezvoltarea afacerilor, legislaţie, fiscalitate etc
- Formare si consultanta pe teme de management al afacerii
- Resurse de afaceri pentru antreprenori: mijloace de comunicare si de contact cu alti antreprenori; acces la oferte de produse si servicii; promovarea ofertei proprii, accesul la cereri de produse si servicii; motoare de cautare pe diverse criterii (firme, produse si servicii, solutii de afaceri, etc); platforma de trimiteri de oferte online; banking - oferta BCR pentru microintreprinderi; stiri de afaceri.


Portalul www.bcrclubantreprenori.ro poate fi accesat de catre:
- utilizatori neinregistrati care pot vizualiza informatiile postate pe portal (Ghidul Antreprenorului, Training Online, Club Antreprenori, Stiri, Banking etc);
- utilizatori inregistrati care au acces la informatiile postate pe portal, pot posta comentarii la articole si mesaje in forum, pot trimite cereri de oferta prin platforma de tranzactionare. Orice utilizator se poate inscrie pe portal;
- utilizatori clienti BCR care au achizitionat Cont ANTREPRENOR BCR Premium/Activ, care au toate facilitatile de mai sus, in plus se pot promova cu un profil detaliat de companie si trimite oferte prin intermediul platformei de tranzactionare.


Platforma a fost realizata de BCR, impreuna cu International Business Promotion (IBP).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite