Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

OTP Bank Romania intrerupe functionarea sistemului sau de carduri

12 Mai 2011



OTP Bank România anunţă întreruperea, pentru câteva ore, a funcţionării sistemului de carduri, pentru desfăşurarea unor lucrări de modernizare, în intervalul 14.05.2011 – ora 23:50, 15.05.2011 – ora 12:00. In aceasta perioada cardurile emise de OTP Bank România nu vor putea fi folosite pentru plăţi la comercianţi sau retrageri de numerar.
„Întreruperea funcţionării cardurilor este cauzată de o serie de lucrări de mentenanţă la nivelul sistemului de carduri, care au ca scop îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite clienţilor noştrii. Ne cerem scuze anticipat faţă de posesorii de carduri, pentru orice inconvenient ce va fi cauzat de această operaţiune şi ii asigurăm de respectarea cu stricţete a intervalului orar anunţat.”, a declarat Adrian Chichiţă, Director Adjunct Executiv – Carduri, OTP Bank România.


Începând din 2006 şi până în prezent, OTP Bank România a emis un număr de aproximativ 200.000 de carduri, atât sub sigla MasterCard cât şi Visa. OTP Bank România deţine o reţea naţională de peste 130 de automate bancare şi 1.200 POS-uri.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite