Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Boxee Box de la D-Link ofera suport pentru 11 limbi

12 Mai 2011



D-Link anunta astăzi un nou update de firmware pentru Boxee Box, media player care a castigat numeroase premii internationale. Acesta include suport în limba locală si tastatură în limbile: germană, franceză, italiană, spaniolă, suedeză, olandeză, daneză, cehă, portugheză, norvegiană, finlandeză si poloneză, pe lângă arabă, ebraică, turcă si rusă.
Acest update îmbunătateste experienta de utilizare, adaugă optiuni de personalizare pentru biblioteca media personală si oferă unul dintre cele mai rapide browsere dedicate televizoarelor, disponibile în prezent.
In ceea ce priveste browserul, îmbunătatirile includ: posibilitatea unei căutări rapide si încărcare de pagini, suport HTML 5 avansat, o mai bună navigare între paginile web, noua sectiune de Favorite, posibilitatea de a marca un website ca si Favorit si o nouă sectiune de Istoric pentru căutarea mai simplă a paginilor vizitate anterior. Schimbările efectuate la meniul grafic îmbunătătesc experienta utilizatorului prin introducerea unui ‘Seek Slider’ pentru fast forward si rewind precise, posibilitatea de a căuta în playback-urile muzicale si un meniu optimizat pentru ca utilizatorii să poată vedea cât mai mult din continutul care rulează. Pentru a experimenta acestea cu orice aplicatie, film sau program TV pe Boxee Box, controlul volumului a fost eliminat - permitând astfel utilizatorilor să controleze volumul direct din televizorul propriu sau receiverul A/V, ca si în cazul playerelor Blu-Ray sau consolelor de jocuri.


Un nou meniu ’Partajare’ permite utilizatorilor să selecteze unde doresc partajarea mesajelor lor, via Facebook, Twitter si/sau Tumblr. Noul suport pentru fisiere NFO ajută utilizatorul să marcheze filmele si să-si personalizeze categoriile precum si afisarea programelor TV.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite