Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Monitorizarea locuinţei sau a biroului direct de pe smartphone, tabletă şi calculator

17 Mai 2011



D-Link a lansat portalul mydlink pentru o supraveghere simplă de la distanţă alocuinţei sau biroului, direct de pe smartphone, tabletă şi calculator.


Până acum, pentru cei care doreau o soluţie de monitorizare a locuinţei era necesar să aibă cunoştinţe tehnice avansate pentru a putea instala o cameră IP.Prin mydlink (www.dlink.ro/mydlink), utilizatorii au o modalitate gratuita simplă şi convenabilă de a îşi supraveghea lucrurile importante.


Simplu de instalat, trebuie introdus doar CD-ul care însoţeşte orice cameră compatibilă mydlink pentru a începe instalarea, şi doar după câteva click-uri totul este gata. mydlink va detecta camerele compatibile instalate în locuinţa dvs. şi le va îngloba într-o reţea, permiţând accesul simplu la imagini din orice locaţie unde există acces Internet.



Soluţia ideală pentru supravegherea de la birou a animalelor de casă, a copiilor din camera alăturată sau a întregii locuinţe atunci când sunteţi plecat, mydlink poate suporta până la 4 camere compatibile mydlink. Portalul mydlink confirmă posibilitatea ca utilizatorii să îşi supravegheze ceea ce este important pentru ei de pe orice dispozitiv conectat la Internet, 24 ore pe zi, având imagini de calitate foarte bună.


Pentru aceia care se deplasează frecvent, mydlink poate fi accesat utilizând platforme mobile de genul iPhone, iPad şi Android smartphone, prin intermediul celor trei aplicaţii mobile, care asigură maximum de confort şi flexibilitate.


Kevin Wen, Presedintele D-Link Europe, afirmă: “A existat permanent o cerere foarte mare din partea consumatorilor pentru supravegherea lucrurilor importante atunci când ei nu sunt acasă, doar că până acum instalarea unui sistem de monitorizare era cel puţin descurajantă. D-Link abordează mereu tehnologii complexe, de ultimă oră, pe care le transformă astfel încât să devină simplu şi uşor de utilizat de către oricine. Suntem foarte mulţumiţi de mydlink, care îndepărtează toate barierele cu care se confruntă utilizatorii când doresc să utilizeze tehnologiile moderne dar complexe. Indiferent că doriţi să vedeţi ce face animalul dvs. de companie de acasă, să vă supravegheaţi bebeluşul când doarme sau să vă vedeţi grădina când sunteţi în vacanţă, mydlink face ca totul să fie mult mai uşor”.


Bogdan Mihalcea, Country Manager D-Link România, subliniază că “La D-Link discutăm foarte mult despre Locuinţa Digitală şi despre beneficiile pe care le aduce în viata de zi cu zi a clienţilor noştri. Suntem de părere că mydlink este exemplul perfect al modului în care tehnologia ne poate îmbunătăţi viaţa, completând perfect portofoliul existent de produse D-Link destinate pentru Locuinţa Digitală.”


Camere compatibile


mydlink este disponibil pentru noile camere D-Link DCS-930L Wireless N pentru acasă şi D-Link DCS-932L Wireless N Zi & Noapte pentru acasă.
Spre deosebire de camerele web tradiţionale, modelele DCS-930L şi DCS-932L încorporează un CPU şi server web, ceea ce înseamnă că ele vor funcţiona fără a avea nevoie de un calculator pornit. Prin conectarea wireless la o reţea, ambele modele furnizează utilizatorului o cale simplă şi eficientă de supraveghere de la distanţă a locuinţei sau biroului.


Designul compact al acestor camere permite amplasarea practice în orice loc, oriunde aţi avea nevoie. În plus, ambele camere au microfoane încorporate.
Camera D-Link DCS-932L Wireless N Zi & Noapte pentru acasă reprezintă soluţia ideală de monitorizare permanentă. Cu LED-urile de infraroşu incorporate şi cu senzor de imagine de intensitate scăzută, DCS-932L poate furniza capture video, chiar şi când luminozitatea este foarte slabă sau când este întuneric complet, perfect pentru a vă supraveghea copilul în camera sa.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite