Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

Procesatorul Carta integreaza in premiera platforma MOTAPS

18 Mai 2011



Carta Worldwide Inc. (Carta), furnizor global de soluţii de plată, a anunţat finalizarea procesului derulat în colaborare cu MasterCard Worldwide, în urma căruia Carta devine primul procesator global ce integrează platforma MasterCard Over-the-Air Provisioning Service (MOTAPS). Aceasta este prima şi unica platformă de acest fel din lume.


MasterCard MOTAPS permite emitenţilor să câştige un avantaj competitiv şi să-şi mărească veniturile, prin implementarea de programe NFC (Near Field Communication), cum este MasterCard® PayPass™, într-un mod mult mai simplu şi mai eficient. În plus, aceştia economisesc până la 84% din costurile de implementare a modulului de data provisioning.
Proiectele pilot NFC anterioare se confruntau fie cu proceduri manuale impuse de birourile de personalizare existente, fie cu integrări costisitoare cu alţi furnizori, conectaţi cu anumiţi operatori de telefonie mobilă. MOTAPS elimină aceste constrângeri, permiţând transmiterea în siguranţă a datelor de personalizare direct către dispozitivul clientului, printr-o interfaţă standardizată, ce conectează toţi participanţii la ecosistemul NFC.


MOTAPS a fost creat astfel încât posesorul de card să poată face plăţi simplu, rapid şi comod. Deţinătorii de telefoane NFC pot solicita acum setarea contului MasterCard direct din telefon. Datele de personalizare sunt furnizate în câteva secunde, iar telefonul este apoi imediat activat pentru plăţi contactless.
MasterCard a dezvoltat MOTAPS ca să simplifice procesul de personalizare pentru dispozitivele de plată şi să permită emitenţilor ca Transact Network Limited, compania care face această primă lansare, să integreze mai uşor sistemele unor procesatori precum Carta. MasterCard, Carta şi Transact Network Limited colaborează pentru a dezvolta MOTAPS şi a-l transforma într-o soluţie personalizată multi-channel, valorificând astfel serviciul MOTAPS pentru emiterea de masă. Aceasta reprezintă o dezvoltare atractivă a soluţiei existente şi va oferi instituţiilor financiare posibilitatea de a personaliza un set complet de dispozitive PayPass actuale şi viitoare, printr-o singură interfaţă.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite