Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Autodesk a lansat in Romania noile suite de produse

31 Mai 2011



Noua suita de produse Autodesk 2012 a fost lansata in cadrul unui eveniment organizat de Man and Machine Romania.
Noile suite de produse Autodesk faciliteaza accesul catre seturi largi de solutii software pentru proiectare, simulare si comunicare vizuala special concepute pentru proiectarea in arhitectura, infrastructura, constructii, mecanica, media si divertisment.


Evenimentul s-a constituit din trei sectiuni desfasurate in paralel, cate una pentru fiecare domeniu de dezvoltare urmarit de catre Autodesk: infrastructura, arhitectura, mecanica si multimedia. Audienta a aflat informatii despre fluxurile de lucru interdisciplinare bazate pe tehnologia BIM (Modelarea Informațională a Clădirii) in domeniul arhitectura/constructii, noutatile aduse solutiei Revit Architecture 2012, tendintele Autodesk in proiectarea de infrastructura si in proiectarea mecanica (tehnologia „Digital Prototyping”).



Prezentarile din cadrul evenimentului au fost insotite de studii de caz menite a prezenta beneficiile aduse de produsele Autodesk.
In cadrul sectiunii dedicate solutiilor geospatiale, Frank Markus, GSP Managing Director la Mensch und Maschine Systemhaus GmbH a explicat modul in care este gestionata reteaua de transport electricitate din Elvetia cu ajutorul solutiei Autodesk Topobase.
„La solicitarea clientilor nostri, domeniile de specializare ale solutiilor de proiectare Autodesk sunt acum aduse impreuna in cadrul noilor suite Autodesk. Experienta globala a companiei Autodesk cu privire la industriile diverse de proiectare precum arhitectura, mecanica, infrastructura si GIS demonstreaza faptul ca este mult mai productiv ca utilizatorii sa poata controla fiecare aspect al planificarii afacerii lor. Astfel, noile Suite sunt dezvoltate special pentru profesionistii care doresc sa aiba la dispozitie toate uneltele de lucru necesare intr-un singur pachet“, a declarat Frank Markus.


Suitele Autodesk 2012 pentru proiectare si creatie
Familia de suite pentru proiectare si creatie Autodesk ofera un acces sporit la instrumente puternice de proiectare specifice industriilor prin intermediul unor pachete economice de solutii software mai usor de instalat, implementat si administrat decat produsele individuale. Suitele ofera posibilitatea standardizarii modului de lucru pentru mai multe departamente de proiectare, fapt ce ofera o mai mare flexibilitate in inovare si posibilitatea de a raspunde mai usor cerintelor de afaceri aflate mereu in schimbare. In plus, suitele faciliteaza explorarea noilor produse si tehnologii de catre utilizatori si ofera acestora o experienta coerenta, fapt ce usureaza semnificativ invatarea si lucrul cu mai multe instrumente Autodesk in cadrul aceluiasi proiect. Familia de Suite Autodesk 2012 include: Autodesk Design Suite 2012, Autodesk Product Design Suite 2012, Autodesk Factory Design Suite 2012, Autodesk Building Design Suite 2012, Autodesk Infrastructure Design Suite 2012 si Autodesk Plant Design Suite 2012.
Aplicatiile si suitele software Autodesk sunt disponibile in Romania prin reteaua de Parteneri Autorizati Autodesk.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite