Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

HP anunta serviciul de consultanta IT HP Trusted Advisor

31 Mai 2011



HP anunţă un nou serviciu de consultanţă care se adresează proiectelor complexe şi reduce riscurile asociate proiectării şi construirii centrelor de date. Astfel, specialistii HP pot colabora mai indeaproape cu clientii inca din etapa de planificare a unui centru de date si se pot pozitiona ca parteneri de incredere pe toata perioada de proiectare si constructie. Serviciul Trusted Advisor reuneste sub aceeasi umbrela competentele incluse deja in portofoliul HP Critical Facilities si le asigura companiilor un singur punct de contact pentru toate aspectele din ciclul de viata al unui centru de date, de la servicii de analiza si recomandari pentru accelerarea procesului de aprobare a planului de lucru pana la servicii de planificare, proiectare, constructie, inaugurare si procese de migrare.


HP prezinta si primul exemplu de proiect sustinut prin HP Trusted Advisor: un centru de date urias unic, construit de Steel ORCA LLC in SUA, care va pune mai departe la dispozitia unui numar mare de clienti solutii de centre de date la cheie, inclusiv servicii de interconectivitate si servicii profesionale de hosting.
Serviciul HP Trusted Advisor este disponibil la nivel global prin divizia HP Technology Consulting Services. Preţul variază în funcţie de regiunea geografică şi de tipul de implementare. Mai multe informaţii sunt disponibile în studiul de caz Steel ORCA LLC HP.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite