Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

TeamNet lanseaza platforma integrata M.O.R.E.

02 Iunie 2011



TeamNet International, companie specializata in dezvoltarea si implementarea sistemelor informatice integrate, membra a grupului Asesoft, a anuntat lansarea oficiala a platformei M.O.R.E. (Management and Organisation of Resources and Employees-Gestionarea si Organizarea Resurselor si Angajatilor), o solutie noua dedicata companiilor din Romania. Prezentata drept prima platforma integrata disponibila in regim Software as a Service (SaaS) dezvoltata integral in concordanta cu piata de afaceri romaneasca, platforma integreaza noua aplicatii care permit gestiunea afacerii oricarei companii, indiferent de domeniul de activitate al utilizatorilor: Managementul Activitatilor de Birou, Portal Intern, Facturare, Arhivare Electronica, Managementul Documentelor, E-mail, Managementul Relatiilor cu Clientii (CRM), Software Legislativ, Management Flota Auto. Aplicatiile, hostate in Data Centerul Ines, beneficiaza de disponibilitate 98%, back-up automat, securitate garanta si suport.
„Atunci cand am conceput M.O.R.E. ne-am gandit la nevoia clientilor noatri de a folosi mai multe aplicatii in activitatea zilnica si la cat de dificil le este sa lucreze cu aplica?ii distincte, uneori incompatibile. Solutia la indemana a fost integrarea aplicatiilor uzuale intr-o singura platforma, disponibila online. Astfel productivitatea creste, costurile scad, iar informatiile sunt disponibile utilizatorilor oricand, de oriunde“, a declarat Bogdan Padiu, Director General TeamNet International.
Oferta M.O.R.E. este structurata pe trei pachete – Standard (16,99 euro/luna/utilizator, fara TVA), Eficient (29,99 euro/luna/utilizator) si Profit (49,99 euro/luna/utilizator). Conform datelor prezentate de catre Calin Butunoi, M.O.R.E. Division Manager, costul anual in cadrul platformei M.O.R.E este 2.731 euro, fata de 21.083 euro in varianta traditionala / on-premises (un calcul realizat pentru 10 utilizatori, printr-o metoda comparativa intre licentierea traditionala, care presupune atat achizitie hardware, cat si software, precum si servicii de consultanta, conform unor preturi obtinute online pe baza site-urilor de vanzare produse IT si platforma M.O.R.E., unde plata se face pe baza de abonament pentru aplicatiile si numarul de utilizatori dorite). ,,M.O.R.E. ofera o suita de aplicatii integrate, iar acest lucru conduce la o privire de ansamblu asupra intregului business si la eficientizarea acestuia. In plus, aceste doua procese duc impreuna la cresterea profitului. Mai exact, in contextul economic actual, dar si pe termen mediu si lung, utilizarea platformei are ca efect reducerea costurilor cu infrastructura IT, obtinerea unei imagini de ansamblu asupra afacerii, cresterea mobilitatii, securitatii, disponibilitatii aplicatiilor utilizate de angajati si a vanzarilor“, a explicat Calin Butunoi.
M.O.R.E. are deja 300 de utilizatori (companii din IT, Constructii, Import-Distributie, Pharma, cabinete de avocatura), estimarile fiind de 5.000 de utilizatori pana la sfarsitul anului.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite