Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Beia Consult International lanseaza Session Border Controller

03 Iunie 2011Beia Consult International – Siemens Approved Partner & Dialogic Regional Distributor anunta lansarea OpenScape Session Border Controller pentru securizare Voice over IP de la Siemens Enterprise Communications.
Siemens Enterprise Communications a lansat OpenScape Session Border Controller (SBC) pentru a furniza securitate si economisire a costurilor superioare prin Voice over IP (VoIP) pentru clientii OpenScape Voice. Conceput special pentru a aborda probleme de securitate si de interoperabilitate a traficului bazat pe SIP VoIP, OpenScape SBC este proiectat pentru terminatia SIP trunking de la multipli furnizorii de servicii. Acest SBC face usoare si eficiente ca si cost scenarii de implementare de tip Teleworker si Contact Center cu agenti care lucreaza de acasa, si ofera conectivitate sigura la centrul de date din locatii secundare si aplicatii de voce gazduite.


OpenScape SBC termina o sesiune de SIP in afara retelei de voce a intreprinderii, asigura traficul care provine dintr-o sursa autorizata si nu are nereguli, si doar apoi permite traficului sa treaca in reteaua de voce a intreprinderii. Acest proces protejeaza reteaua de voce, permitand totodata comunicarea fluida pentru intreprinderi, teleworkers, servicii gazduite sau sucursale.
OpenScape SBC este, de asemenea, extrem de scalabil, cu suport pentru pana la 4.000 de sesiuni simultane pe un singur server, cu posibilitatea de asigura servicii pentru peste 15.000 de utilizatori. Pentru organizatiile in care continuitatea activitatii este o cerinta, este disponibil cu ambele optiuni redundanta locala si geografica. Cu un model de tarifare granulara per-utilizator, OpenScape SBC ofera un cost total mai mic de proprietate (TCO), in termeni de licentiere.
OpenScape Session Border Controller este disponibil acum la nivel global de la Siemens Enterprise Communications si partenerii autorizati.

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite