Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ADVERTORIAL: Ce inseamna o solutie completa de management al informatiilor?

09 Iunie 2005



Evolutia solutiilor de management al informatiior in ceea ce priveste cerintele de integrare si mobilitate a companiilor, poate fi raspunsul optim pentru cresterea eficientei si operativitatii in desfasurarea activitatii.


Problemele actuale cu care se confrunta companiile medii si mari sunt, in principal, generate de factori precum lipsa unui control al resurselor si utilizarea ineficienta a acestora, absenta contactului in timp real cu activitatile companiei si performantele personalului, imposibilitatea de a localiza marfurile si de a gestiona fluxul acestora, erorile umane aparute in procesul de introducere a datelor, si, nu in ultimul rand, dificultatea de a armoniza mai multe sisteme informatice complementare.


Toate acestea afecteaza direct procesul decizional si implicit profitabilitatea companiei. In aceste conditii, este evidenta nevoia unei solutii complexe care sa cuprinda toate instrumentele necesare unui management inteligent al informatiilor.


Valoare adaugata–cerinta obligatorie


Astazi, a te baza doar pe tehnologia de ultima ora nu mai este de ajuns pentru a raspunde cererilor de mobilitate din partea companiilor. Astfel, pentru a putea raspunde nevoilor clientilor, implementatorul trebuie sa-si dezvolte capabilitati suplimentare pe langa solutiile hardware sau software pe care le ofera.


„Pentru companii, beneficiile unei solutii integrate inseamna certitudine, control si confort decizional“ spune Cezar Golumbeanu, Managing Partner, Sales& Marketing, Novensys. „Atunci cand exista un singur partener de dialog care intelege si anticipeaza nevoi specifice industriei din care clientul face parte, cand exista etape standard de implementare – de la diagnostic, training, testare, iar apoi service — putem fi siguri ca nu apar probleme de incompatibilitate intre sisteme, ca nu vor mai fi erori sau date neactualizate si ca utilizarea aplicatiei nu va fi un chin fara sfirsit” a adaugat acesta.


Novensys, una dintre companiile inovatoare pe piata, este in acelasi timp un integrator de incredere care combina credibilitatea produselor cu referinte la nivel mondial (Symbol lider mondial pe piata mobilitatii, Microsoft Business Solutions – Navision, etc.) cu multiplele certificari obtinute (Microsoft Gold Partener, etc.), avand capacitatea de a raspunde nevoilor specifice unor industrii diverse.


O solutie completa


Pentru a veni in intampinarea nevoilor identificate la nivelul pietei, Novensys a pus la punct o solutie capabila sa acopere toate aspectele vitale pe care se bazeaza procesul decizional: colectarea, transmiterea, accesarea si analizarea informatiilor: Novensys for Management. O solutie completa inseamna furnizarea tuturor componentelor necesare managementului informatiilor: de la software-ul care gestioneaza intreaga activitate a companiei pana la partea hardware si suportul tehnic post-implementare necesar.


Novensys for Management este un pachet complet de solutii pentru managementul informatiilor care raspunde nevoilor de gestiune, automatizare, capturare de date printr-un sistem hardware-software complet integrat. Acesta este alcatuit dintr-o solutie ERP, Microsoft Business Solutions – Navision™ la care Novensys™ adauga: Landsteinar Retail – solutie pentru retail, solutie de automatizare a operatiunilor in depozit (Novensys for Warehouse) si a inventarierii de mijloace fixe (Novensys for Fixed Assets); solutii inedite la problemele de trasabilitate pe linia de productie, de inventariere magazin (Novensys for Store), de urmarire a fortei de service; produse hardware si asistenta tehnica pentru implementare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite