Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Vodafone Romania dubleaza traficul de date mobile

03 Iunie 2011Utilizatorii de laptop-uri, PC-uri sau tablete primesc trafic dublu inclus, pentru fiecare abonament nou sau prelungit de Internet mobil, promotional, pana la sfarsitul lunii iulie. In plus, oferta este valabila si pentru utilizatorii Cartelei Internet Vodafone.
Astfel, pentru pachetul Standard, cu un tarif de 9 euro/luna (TVA inclus), abonatii Vodafone Mobile Broadband primesc trafic dublu de Internet mobil, de 2GB. De asemenea, pentru abonamentul Plus, de 12 euro/luna (TVA inclus), traficul oferit devine 4GB, iar utilizatorii cu nevoie extinse de navigare online primesc de acum 8GB la abonamentul Extra, in valoare de 15 euro/luna (TVA inclus).


De asemenea, Vodafone ofera utilizatorilor si noul pachet Internet Nelimitat Profesional, cu un trafic initial* inclus de 18 GB, la un tarif de 19 euro/luna (TVA inclus). Utilizatorii primesc gratuit si un modem ce permite viteze de pana la 21,6 Mbps.
In plus, si utilizatorii Cartelei Internet Vodafone primesc trafic dublu de date, vala bil timp de 30 de zile: 2GB pentru 9 euro credit pentru utilizatorii cu nevoi ocazionale de navigare online, 4GB la un tarif de 12 euro credit si respectiv 8GB trafic inclus de date pentru utilizatorii cu nevoi avansate, pentru 15 euro credit.


Vodafone a fost certificata drept cea mai performanta retea GSM/UMTS/CDMA din Romania, pentru serviciile de date mobile, in urma primelor masuratori efectuate asupra operatorilor locali, pentru cei mai importanti indicatori de retea. Masuratorile de performanta a retelei au fost realizate de P3 communications, auditor independent si unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de testare si auditare a retelelor si serviciilor de comunicatii, la nivel international.*La depasirea traficului initial lunar, viteza va fi de pana la 128 kbps download si 64 kbps upload, iar browsing-ul suplimentar nu va fi taxat.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite