Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Orange Phone Credit, un nou concept de fidelizare a clienţilor PrePay

03 Iunie 2011



Orange lanseaza programul Orange Phone Credit pentru clienţii Orange PrePay, prin care bonusul primit la fiecare reîncărcare de minimum 4 euro poate fi cumulat şi folosit ca reducere la cumpărarea unui telefon.


În funcţie de valoarea reîncărcată, bonusul este între 0,40 euro pentru 4 euro reîncărcaţi şi 1,80 euro pentru reîncărcări mai mari de 12 euro. Astfel, pentru o reîncărcare de 4 euro, un bonus de 0,4 euro este alocat în Orange Phone Credit. Prima reîncărcare de minimum 4 euro făcută în luna iunie, aduce în plus 3 euro bonus clienţilor PrePay înscrişi în Orange Phone Credit. Creditul acumulat poate fi folosit după 6 reîncărcări efectuate în ultimele 12 luni.


Pentru a beneficia de Orange Phone Credit, clienţii PrePay se pot înscrie gratuit, prin SMS cu textul TELEFON trimis la 321.
„Orange Phone Credit este o iniţiativă unică pe piaţa de telecom din România. Programul îşi propune să recompenseze clienţii PrePay fideli, oferindu-le posibilitatea achiziţionării unor telefoane la preţ redus”, a declarat Anca Tăuşanu, Consumer Marketing Manager – PrePay.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite