Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Zscaler pozitionat de Gartner in quadrantul Liderilor

07 Iunie 2011



Zscaler, distribuit in Romania de Provision a fost pozitionat de catre Gartner in quadrantul liderilor, in raportul pentru tehnologia Secure Web Gateway din mai, 2011. „Pozitia Zscaler in quadrantul liderilor este normala si cand spun asta ma bazez pe evaluarea noastra asupra capabilitatilor Zscaler si a concluziilor clientilor nostri care folosesc serviciile de protectie. Clientii nostri beneficiaza de protectie completa impotriva amenintarilor web si mail, fara a avea nevoie de instalari hardware sau software in infrastructura IT. La nivel mondial, din ce in ce mai multi clienti se orienteaza catre solutii bazate pe cloud, deoarece acestea ofera capabilitati de securitate avansate si raspund rapid la noile amenintari.” a declarat Adam Rice, CSO la TATA Communications, partener Zscaler. Arhitectura unica multi-tenant Zscaler nu necesita software sau hardware pentru implementare. Aditional, serviciul impune politicile de securitate indiferent de locatia utilizatorului sau a echipamentelor cu care acesta se conecteaza la internet, lucru unic Zscaler.
„Multumita faptului ca norul Zscaler este raspandit la nivel global, clientii sunt securizati in intreaga lume in timp real, si beneficiaza de protectie impotriva amenintarilor generate de traficul de web si email dar si impotriva pierderilor de date. Cu mai mult de 50 de datacentere in intreaga lume, cel mai mare numar din industrie, Zscaler suporta milioane de utilizatori in mai mult de 160 de tari. Serviciile Zscaler securizeaza miliarde de tranzactii zilnic si blocheaza mai mult de 10 milioane de actiuni malitioase pentru a oferi protectie companiilor de orice marime. Credem ca pozitionarea Zscaler de catre Gartner in quadrantul liderilor este reiterarea satisfactiei si increderii pe care organizatiile o au in noi” declara Jay Chaundry, fondator si CEO Zscaler.
In Romania si Moldova, serviciile Zscaler sunt distribuite de provision, ca unic distribuitor. Raportul Gartner este disponibil aici.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite