Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Notebooks >> Stiri si comunicate

Sony lanseaza noile serii de vara VAIO

08 Iunie 2011Sony a lansat în România noile VAIO C şi VAIO E. Reprezentantii companiei au estimat ca piata romaneasca de notebook va creste cu 10-15% in 2011, daca lucrurile merg bine.
Noile laptop-uri colorate VAIO C de 14” vin in patru variante de culoare (rosu, alb, verde, portocaliu) si cu accesorii colorate (mouse, husa). Fata de vechea serie, autonomia este crescuta, de pana la 6 ore. Una dintre noutati este tastatura iluminata. La intuneric stralucirea ecranului scade in intensitate. Noile laptopuri vor fi disponibile in magazine peste doua saptamani, la pretul de 3.400 de lei.Noile Vaio seria E (gama de 15” si 17”), dedicate utilizatorilor care au nevoie sa le foloseasca in fiecare zi sunt disponibile in doua culori, alb si negru. Carcasa cu noua textură 3D smart, de tip fagure, se remarcă printr-un design elegant. Datorită texturii şi materialului folosit, carcasa este mai rezistentă la amprente şi urme cauzate de utilizarea îndelungată zi de zi.
Ecranele VAIO Display de 15” (39,5cm) sau 17” (43,8cm) cu contrast mare şi iluminare LED oferă un spaţiu generos pentru navigarea pe Internet, vizualizarea fotografiilor, pentru jocuri sau pentru editarea documentelor.
Ambele serii de notebook-uri dispun de butoane WEB şi ASSIST pentru accesul rapid la Internet şi pentru a menţine sistemul în condiţii optime. Printr-o singură apăsare a butonului WEB puteţi naviga pe Internet în câteva secunde, fără a încărca tot sistemul de operare. Butonul ASSIST lansează aplicaţia VAIO Care, pentru a rezolva problemele notebook-ului VAIO şi pentru a-l menţine în condiţii optime.


In gama business se regaseste seria Vaio S (13”), care isi propune sa nu mai fie orientata exclusivist utilizatorului de business, ci si celui obisnuit. Printre noutati: autonomie de 8 ore, sistem de detectie pentru caderea HDD, baterie inteligenta (nu mai este nevoie de inchiderea laptopului pentru a schimba bateria).
Toate laptopurile au Windows 7 preinstalat.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite