Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

SDC a obtinut certificarea "Oracle Exadata Specialization"

14 Iunie 2011



Software Development & Consulting (SDC), partenerul Oracle (nivel Platinum) cu cele mai multe specializari realizate pe parcursul anului fiscal FY11 (Oracle), a anuntat obtinerea certificarii “Oracle Exadata Specialization”, din partea Oracle Romania. Aceasta specializare reprezinta cea de-a 10-a zona de competenta din portofiloul solutiilor Oracle in care SDC este recunoscuta. SDC detine in acest moment specializari si certificari pentru urmatoarele tehnologii si aplicatii Oracle: Oracle Database, RAC (Real Application Clusters), DW (Data Warehouse), Performance Tuning, Linux, Exadata, SOA (Service-Oriented Architecture), Business Intelligence Tech, eBusiness Suite, Enterprise Content Management si Siebel CRM.
"Oracle Specialization" reprezinta un statut si totodata un brand, care permite partenerilor sa se diferentieze in piata si care atesta calitatile si experienta pe care un partener le detine pe zonele pe care s-a specializat. In acest moment Software Development & Consulting, reprezinta partenerul strategic pentru Oracle Romania cu cele mai multe specializari realizate pe parcursul anului fiscal FY11 (Oracle), an care s-a incheiat la 31 Mai 2011.”, a declarat dl. Florin Draganescu Alliances & Channels Manager pentru Oracle Romania.
“Suntem incantati sa devenim parteneri specializati Oracle pentru produsul Exadata. Calitatea de partener specializat reprezinta o serie de avantaje esentiale pentru SDC, fiind o investitie strategica, ce ne permite sa ne diferentiem in piata. Suntem convinsi ca cele 10 specializari acumulate intr-un timp record aduc avantaje atat companiei, in relatia cu Oracle, cat si clientilor nostri, care vor beneficia de recunoasterea expertizei si competentelor noastre pe produse Oracle, la costuri mai avantajoase. SDC este unul dintre partenerii Oracle cu o mare experienta si are si alte zone de competenta in "lucru" pentru care se afla in diverse stadii pentru obtinerea specializarilor”, a declarat dl. Mihai Popescu, Director General Software Development & Consulting.
SDC este Platinum Partner al Oracle si beneficiaza de suport dedicat din partea echipei Oracle in intarirea si dezvoltarea parteneriatului strategic pe termen lung pe zonele definite de specializare in avantajul clientilor si pentru cresterea businessului lor. Parteneriatul de nivel Platinum implica o serie de avantaje competitive pentru SDC: Servicii de suport, livrate printr-un canal dedicat, promovare si actiuni de marketing comune, reduceri de preturi si alte servicii oferite prin reteaua de parteneri (OPN – Oracle Partner Network).
Oracle Exadata reprezinta cea mai rapida si eficienta solutie din lume capabila sa administreze baze de date, atât data warehousing cat si aplicaţii on-line de procesare a tranzactiilor (OLTP), un pachet complet de servere, medii de stocare si software. Cu Oracle Exadata Database Machine, clienţii SDC pot reduce costurile IT prin consolidare, pot gestiona mai multe date pe mai multe niveluri de compresie, pot îmbunătăţi performanţa aplicaţiilor şi lua decizii mai bune pentru afaceri, în timp real.





Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite