Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ADVERTORIAL: Avem nevoie de informatii!

09 Iunie 2005



In zilele noastre, ca sa reusesti in afaceri ai nevoie de informatii despre piata, despre concurenta, despre compania si produsele proprii. Avantajul competitional este adus tot mai putin de produs in sine si tot mai mult de activitatile de marketing. Philip Kotler, omul care a revolutionat conceptul de marketing si marketing management a afirmat de curand, la Bucuresti, ca in lumea de azi, abordarea de marketing este una holistica si strategica, bazata pe cele mai avansate instrumente informatice. Aplicatiile software au devenit interfata dintre oameni si procesele economice, prin colectarea si structurarea informatiilor intr-o forma cat mai accesibila.


La baza strategiilor de marketing, sau altor activitati desfasurate de orice organizatie stau informatii coerente si corecte, departamentul de marketing fiind unul dintre departamentele care foloseste un volum mare si diversificat de date din piata pe care o vizeaza. Datele culese si folosite de o companie au diverse surse, cele mai importante sunt furnizate de aplicatiile de business: ERP – resursele intreprinderii, CRM – clientii, SCM – partenerii. Informatiile furnizate de ERP sunt cele care privesc in mod direct datele interne ale companiei, date culese si prelucrate prin intermediul unui astfel de sistem informatic integrat.


Propunerea Siveco Romania


Ca raspuns la nevoile clientilor sai, SIVECO Romania propune solutia integrata SIVECO Applications, o solutie IT care furnizeaza informatie pertinenta in timp real pentru luarea unor decizii viabile pentru strategii pe termen mediu si lung. SIVECO Applications este un pachet integrat cu peste 26 de componente ce gestioneaza procesele oricarui tip de organizatie, din oricare industrie. Componentele pot fi grupate in functie de cerintele beneficiarului, rezultand solutii personalizate pentru fiecare client in parte.


11 ani de experienta


In urma unei experiente de peste 11 ani de dezvoltare si implementare, solutia informatica SIVECO Applications s-a dezvoltat progresiv, pe baza cerintelor din ce in ce mai variate a tot mai numerosilor sai beneficiari, facand fata cu succes rapidelor si drasticelor schimbari legislative si tehnologice de pe piata romaneasca si internationala. In prezent, in Romania mai mult de 10.000 de utilizatori finali din peste 400 de organizatii romanesti folosesc sistemul integrat SIVECO Applications sau componente ale acestuia. In ultimii ani, in conformitate cu studiul IDC pentru Romania, SIVECO Applications a inregistrat cea mai mare cota pe piata de solutii EAS (Enterprise Applications Suite), fiind Nr. 1 pe piata romaneasca.


Pentru companiile care se pregatesc sa abordeze spatiul economic european, SIVECO APPLICATIONS reprezinta o optiune extrem de avantajoasa fata de ofertele din aceeasi categorie, avind versiuni localizate in limbi de circulatie internationala (germana si engleza), capabilitati de raportare financiara adaptate cerintelor UE precum si posibilitati extinse de adaptare la schimbari legislative.


Caracteristici principale


Succesul ERP SIVECO Applications este determinat de mai multe caracteristici:
-Este un produs dezvoltat integral in Romania, deci perfect adaptat legislatiei in vigoare;
-De curand a fost lansata versiunea internationala a SIVECO Applications, in conformitate cu strategia sa de dezvoltare care vizeaza obtinerea statutului de companie europeana;
-Prezinta capabilitati IAS, putand fi astfel utilizat pentru raportari externe;
-Este adaptabil la cerintele clientului, putand fi modelat intocmai dupa specificul fiecarei organizatii, indiferent de marimea acesteia sau de industria in care activeaza;
-Se bucura de un suport tehnic foarte flexibil, iar o implementare nu este considerata incheiata pana cand solutia nu este complet functionala.


„Datorita tehnologiilor din ce in ce mai diversificate si mai puternice, volumul imens de date colectat intr-o companie cere o structurare si ordonare de mare rigurozitate, pentru a reusi sa extragem exact acele informatii care ne ajuta sa intelegem si controla mediul in care ne desfasuram activitatea”– Aurora CRUSTI, Director Departament SIVECO Applications.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite